Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Divákov Markízy asi VYSTRIE: Ďalšia PAUZA obľúbeného programu... Toto už nemyslíte vážne!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Televízia Markíza aktuálne vysiela veľa projektov, ktoré si získali obrovskú popularitu u divákov. Lenže v poslednom období dostali pauzy a diváci na nové epizódy čakali márne. A teraz je to tu opäť!

Nútenú prestávku dostal ako prvý seriál Zrada. Stalo sa tak pred prvým kolom prezidentských volieb, keďže Markíza dala prednosť špeciálnym diskusiám jednotlivých kandidátov. Minulý týždeň zasa televízia oznámila, že pre veľkonočné sviatky si fanúšikovia budú musieť o týždeň dlhšie počkať na najnovšiu epizódu Ruže pre nevestu. No a teraz je to tu znova. 

Divákov Markízy asi VYSTRIE:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: VOYO)

Markíza na svoje profily na sociálnych sieťach zverejnila prípevok, že pauza čaká aj obľúbený seriál Dunaj, k vašim službám. „Milí diváci. Radi by sme vám oznámili zmenu programu, ktorá sa týka dobového seriálu Dunaj, k vašim službám. V utorok 2.4. sa bude v čase 20:30 na Markíze vysielať predvolebná diskusia Prezident 2024. Tým pádom sa premiérová epizóda posunie na štvrtok o 20:30 a v 24-hodinovom predstihu na Voyo," informovala televízia.

A netreba dodávať, že diváci zostali poriadne rozčúlení. To, že diskusia je momentálne pre spoločnosť dôležitejšia, vysvetľovať netreba, ale... „Veď keď si platíme Voyo, aspoň tam ste to mohli dať normálne," myslia si diváci. „Ako prečo si potom platím Voyo? Tam to mohlo byť, diskusia-nediskusia. Veď čo to s tým má? Nie je to fér," hnevajú sa opäť predplatitelia Voyo, pričom mnohí z nich na oplátku vyžadujú, aby televízia vo štvrtok odvysielala dve časti ich obľúbeného Dunaja. 

Divákov Markízy asi VYSTRIE:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Dunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu