Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Hviezda markizáckej šou na červenom koberci: Ukázala tehotenské bruško... NAHÉ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

PRAHA - U našich západných susedov sa v sobotu večer odovzdávali hudobné ceny Anděl 2023. Pozvanie na galavečer dostala aj súťažiaca z 1. série Love Islandu Naomi Adachi (28) s priateľom, profesionálnym skateboardistom Maximom Habancom (32). Influencerka na červenom koberci ukázala svoje tehotenské bruško... Nahé!

Len nedávno hviezda prvej série reality šou Love Island Naomi Adachi oznámila, že s partnerom Maximom Habancom čakajú dieťa. „Máme radosť, že budeme čoskoro traja,“ napísala k videu, na ktorom jasne vidno jej zaoblené tehotenské bruško. V sobotu večer dvojica prijala pozvanie na odovzdávanie hudobných cien Anděl 2023.

A po vzore slávnej Rihanny, ktorá sa svojimi mamičkovskými krivkami rada v outfitoch pýšila, ich vystavila na obdiv aj Naomi. Na červený koberec si obliekla čierne šaty s veľkým výstrihom v oblasti brucha, ktorý naplno odhalil jej zväčšené bruško. K tomu doplnila už iba jemné strieborné sandálky a mini kabelku v rovnakej farbe. Jej partner sa k nej farebne doladil.

Pozrite, ako to budúcim rodičom pristalo! 

Naomi Adachi
Zobraziť galériu (2)
Naomi Adachi  (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Love IslandNaomi Adachi
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu