Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Lu a Adriana po návrate z Love Islandu: Chceli si dať DRUHÚ ŠANCU... Prekvapivé rozuzlenie!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA/PRAHA - Vzťah Adriany Brabencovej a Lua Jambora patril na markizáckom Love Islande k tým výraznejším. Po tom, čo medzi nimi preskočila iskra, totiž Slovák zo šou vypadol. No po tlaku divákov ho tvorcovia napokon do vily opäť vrátili. A hoci dvojici všetci fandili, ich vzťah napokon nevyšiel. Po návrate do reality si však chceli dať druhú šancu!

Adriana Brabencová sa svojich 5 minút slávy, ktoré zažila vďaka reality šou Love Island, snaží zúžitkovať na 200%. Hneď po odchode z vily si preto založila podcast Hodina pravdy, v ktorom zatiaľ prináša predovšetkým rozhovory so svojimi kolegami z projektu. Najnovšie si do "horúceho kresla" posadila svojho niekdajšieho partnera Lua. 

S ním to bola zozačiatku lovestory ako z romantického filmu, no happyend sa nekonal. Blondínka sa zapozerala do iného fešáka a veľkej láske bol koniec. Ani s Oliverom to však Adriane nevyšlo. Po návrate z Love Islandu sa tak s Luom dohadovali na druhej šanci. „Ani Oliver nebol, čo si hľadala, a ty si sa potom hneď začala otáčať smerom ku mne, prečo?“ pýtal sa jej Lu. 

„Ako sme sa vrátili, tak bol u mňa a ja som povedala, že si dáme pauzu a on bol s tým v pohode. Postupom času som ale spoznala jeho charakter mimo vily a je to človek, ktorý by mi nesedel mimo ostrova,“ vysvetlila Adriana. Práve preto chcela zistiť, či by jej to v realite vyšlo s Luom. Ich dávna iskra z reality šou sa však už vytratila. 

„Láska k tebe postupne už vyprcháva a dôvod je ten istý, čo si mala ty vo vile. Keď sme sa raz videli, tak mi prišlo, že tá finálna iskra, že toto je dievča na vzťah, tak za mňa v ten večer to tam skrátka nebolo. Skôr taký priatelia s výhodami,“ povedal so smiechom Jambor a Adriana dodala: „Zliepať toxický vzťah je hlúposť.“

Lu a Adriana po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Love IslandLu JamborAdriana Brabencová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu