Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ráchel s novým frajerom: Zverejnili EROTICKÉ FOTO... Bola HORE BEZ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Je to len pár dní, odkedy sa fanúšikovia šou Love Island dočkali veľkolepého finále tretej série. Víťazmi sa stali Majka a Chris, no do TOP trojky sa dostal aj pár, ktorému spočiatku nikto nedával veľkú šancu - slovenská influencerka Ráchel a exotický fešák Claude....

Táto dvojica si nepadla do očka hneď od samotného začiatku, cestu k sebe našli až postupne. Napokon sa rozhodli, že to spolu skúsia a zdá sa, že sa vyplatilo. Jeden v druhom vraj našli to, čo hľadali. Teda, aspoň podľa ich vyjadrení, keďže sa mnohokrát nechali počuť, že sú úplne rovnakí, akurát, že v inom pohlaví. 

Ráchel s novým frajerom:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Dvojica si očividne naozaj sadla a krátko po tom, čo sa k sebe "priradili" prišlo aj k prvému spoločnému sexu. Nejaký čas to vyzeralo skutočne nádejne, no zakrátko ich vzťah prešiel turbulenciami. Ráchel a Claude to ale aj napriek tomu ustáli, problémy si vydiskutovali a napokon sa im podarilo prebojovať až do samotného finále, kde obsadili tretie miesto. 

Netypický párik sa ale nechal počuť, že ich vzťah bude otvorený, čo znamená, že si budú tolerovať prípadný intímny kontakt s inými ľuďmi - pokiaľ v tom nebudú žiadne city. No a po skončení šou spolu stále fungujú. Na sociálnu sieť Instagram už pridali niekoľko spoločných príspevkov a aby toho nebolo málo, absolvovali aj spoločné sexi fotenie. 

Nuž a... Pred objektívom muselo byť poriadne horúco. Ráchel totiž odhodila vrchnú časť oblečenia a na svojho partnera sa pritisla hore bez. Fuuu, to musíte vidieť! 

Viac o téme: ClaudeRáchelLove Island
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu