Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Chandler chcel chodiť s hviezdami: Opaľoval tú, tú aj tú... Podľahla mu Julia Roberts!

Matthew Perry Zobraziť galériu (6)
Matthew Perry (Zdroj: profimedia)

Večný starý mládenec, tak by sa dal charakterizovať herec Matthew Perry (†54), ktorý zomrel v uplynulú nedeľu. Chandler z Priateľov sa síce nikdy neoženil, ale zoznam jeho bývalých lások obsahuje najslávnejšie mená Hollywoodu. Tu sú tie najznámejšie.

Pri nakrúcaní Priateľov sa prejavila jeho slabosť pre herečky. Na prvý pohľad zahorel láskou k Jennifer Anistonovej (54) a ihneď ju pozval na rande, ale ako uvádza český denník Blesk.cz, dostal košom. Herec sa však nevzdával. „Keď sa obzriem, dochádza mi, že si preto musela myslieť, že ju mám rád až príliš alebo zlým spôsobom,“ napísal Perry vo svojich pamätiach. Priznal, že odmietnutie Anistonovej musel dlho spracúvať a začiatky natáčania seriálu boli preňho hotové muky.

Jennifer Aniston
Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston  (Zdroj: SITA/Richard Shotwell/Invision/AP)

Na romantické gestá si Perry potrpel aj pri ďalšej hviezdnej kolegyni. S Juliou Robertsovou (56) mu to však vyšlo! Romaník s Pretty Woman popísal ako ohnivý a začal sa - ako inak - v seriáli Priatelia, kde si Robertsová zahrala v jednom diele. Lenže prevládol hercov nedostatok sebadôvery. O tri mesiace sa s herečkou radšej rozišiel. „Bol som si istý, že sa so mnou rozíde, pretože pre ňu nikdy nebudem dosť dobrý!“ zveril sa herec.

Julia Roberts
Zobraziť galériu (6)
Julia Roberts  (Zdroj: SITA)

Perry bol fanúšikom seriálu Pobrežná hliadka a o záchranárkach obdivne vtipkoval. S Yasmine Bleethovou (55) sa snažil zabudnúť na Juliu, ale aj tú nahradil herečkou Neve Campbellovou (50) známou z hororu Vreskot. S Maeve Quinlanovou (58) z nekonečného seriálu Báječní a bohatí chodil vyše roka. S hviezdou filmu Protivné sprosté dievčatá Lizzy Caplanovou (41) chodil šesť rokov, čo bol jeho najdlhší vzťah. Ale aj ten stroskotal. Miloval aj seriálovú Monicu alebo Courteney Coxovú (59)! S tou v seriáli hrali manželov, čo ich zblížilo natoľko, že herec dúfal, že po ukončení nakrúcania seriálu ich priateľstvo prerastie v niečo viac, čo sa nestalo. 

Courteney Cox
Zobraziť galériu (6)
Courteney Cox  (Zdroj: SITA)

Len raz v živote bol Perry zasnúbený, a to s literárnou manažérkou Molly Hurwitzovou (32). Lenže sa nepamätal, že by ju kedy požiadal o ruku. Keď bol v roku 2020 zase na odvykačke, dostal strach, že zostane počas covidu úplne sám. „Požiadal som ju o ruku, zhulený ako drak,“ prekvapil Perry. V takom stave poprosil o požehnanie jej rodinu. Šok prišiel vo chvíli, keď sa vrátil domov triezvy a zistil, že sa má ženiť! „Pomaly som si začínal uvedomovať, že som zasnúbený, žijem so ženou a dvoma psami. Na nič z toho som nebol pripravený,“ vysvetľuje dôvod rozchodu.

Chandler chcel chodiť s
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram M. H.)

 

Jeho srdce zahorelo aj pre oscarovú herečku Gwyneth Paltrowovú (51). Tá spomínala na čarovné leto roku 1993, keď sa spolu chodili kúpať do potoka, a hlavne na epickú bozkávačku, ktorou ju Perry ohromil tak, že na ňu nemôže zabudnúť ani po 30 rokoch. S ďalšou filmovou hviezdou, herečkou Heather Grahamovou (53) z filmu Parba vo Vegas prežil ľúbostnú epizódku, aby ju nahradil Lauren Grahamovou (56) z Gilmorových dievčat. Vo veku 54 rokov tvrdil, že je už zrelý a rozvážny a vhodný na založenie rodiny. Napokon však zomrel tragicky a sám, nevymanil sa z osídiel drog a alkoholu.

Chandler chcel chodiť s
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: RandeMatthew PerryChandlerAnistonováDostal košom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu