Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nora Kabrheľová v Bez servítky: Stačilo pár hodín a... Mladej influencerke brutálne naložila!

Nora Kabrheľová influencerku Nicole nijako nešetrila.
Nora Kabrheľová influencerku Nicole nijako nešetrila. (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Svojej povesti nezostala nič dlžná! Ktovie, čo ako prvé napadne ľuďom, ktorí sa prihlásia do nejakej televíznej šou a potom na mieste zistia, že jedným z ich súperov je legendárna Nora Kabrheľová (Mojsejová)... Isté ale je, že viacerí na stretnutie s ňou nezabudnú. Svoje o tom vie aj Nicole, s ktorou sa dnes zoznámime v šou Bez servítky.

Po nedávnom účinkovaní v šou Nákupné maniačky mieri Nora Kabrheľová do ďalšej jojkárskej šou. A to do súťaže Bez servítky, kde už v minulosti tiež bola. Ako prezrádzajú upútavky, núdza o zábavu rozhodne nebude. 

V našich končinách je Nora dobre známa. Ktovie ale, či ju poznajú aj na Morave. Odtiaľ totiž pochádza jedna z jej súperiek - Nicole, ktorá sa prezentuje ako influencerka. „Ježiš Mária! Toto keď mne niekto povie, že je influencer. Ide ma roztrhať z toho. Odporné mi to je,” nekládla si servítku pred ústa Nora. „Každý si o tebe bude myslieť, že si blbá,” dodala smerom k Nicole. Tá vo veľkom dodala, že je tiež vysokoškoláčka. 

Ako sa obávaná Nora bude správať k ostatným súperom a či dnešná hostiteľka ulahodí jej chuťovým pohárikom, si môžete pozrieť už dnes o 17:50 na Jojke.  

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu