Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Mojsejová v Nákupných maniačkách: To, čo spravila, nemá obdobu!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Nielen fanúšikovia jojkárskej relácie Nákupné maniačky vedia, že súčasťou tohto týždňovej zostavy súťažiacich je aj Nora Mojsejová. Tá bude nakupovať práve dnes a pred kamerami predvedie aj niečo, čo tu veru ešte nebolo.

V Nákupných maniačkach sa ako posledná tento týždeň vyberie do obchodov Nora Kabrheľová, v našich končinách známa skôr pod priezviskom Mojsejová. Skôr než sa najznámejšia slovenská dôchodkyňa vyberie skladať outfit na tému Heavy metal, ukáže divákom svoj šatník. A nielen to!

Na obrazovkách predvedie aj Šárikine outfity. A to veru ešte v histórii tejto šou nebolo, aby maniačka súperkam predstavovala šatník svojho štvornohého miláčika. Chýbať nebude dokonca ani psie pyžamko. 

Mojsejová v Nákupných maniačkách:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Joj)

Mojsejová v Nákupných maniačkách:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Joj)

Mojsejová v Nákupných maniačkách:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Joj)

Hviezdna Nora je už päť rokov na dôchodku a podľa jej slov tomu prispôsobila aj svoj šatník. Ja teraz momentálne mám rada športovú módu. Že tepláky, legíny, mikinu, nejakú vestu a tak. Ak niekam idem, rada sa pekne oblečiem, ale ja nikam nechodím. Iba so Šárikou na prechádzku a tam mi stačia tepláky a legíny," povedala Nora.

Hoci rozširovanie svojho šatníka už príliš neobľubuje, s o to väčšou láskou nakupuje pre svoju milovanú psiu kamarátku Šáriku. Dôkazom bude dnešná časť, keď v Nákupných maniačkach predvedie tie najkrajšie Šárikine outfity. A, že ich rozhodne nie je málo, netreba ani pochybovať.

Ako sa Nora popasuje s témou Heavy metal? Sledujte Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!

Nora Mojsejová v šou Nákupné maniačky predviedla nielen svoj šatník, ale aj kúsky, ktoré nosí jej pes Šarika (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu