Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

ĎALŠIA ZMENA v Nákupných maniačkach: Na obrazovky mieri Norika a Šarika!

Outfity a šatníky súťažiacich dám hodnotia Ema Fajnor a Marián Hornyak. Zobraziť galériu (3)
Outfity a šatníky súťažiacich dám hodnotia Ema Fajnor a Marián Hornyak. (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Návrat obľúbenej relácie Nákupné maniačky na obrazovky TV Joj potešil mnohých divákov. A vyzerá to tak, že s výsledkami sledovanosti sú spokojní aj kompetentní, ktorí tomuto projektu dopriali lepší vysielací čas.

Priam neodmysliteľnou súčasťou jojkárskej relácie Nákupné maniačky je aj vizážistka Lucia Sládečková, známa ako Lucid. Na jej poste však v priebehu výroby tohto projektu došlo k zmene a vizáž súťažiacich bude upravovať iná odborníčka. 

Toto však nie je jediná zmena, ktorá reláciu čaká. Od pondelka totiž nastane zmena vysielacieho času. Nákupné maniačky bude Jojka vysielať o 16:30. Táto správa nepochybne poteší mnohých divákov, ktorí si reláciu kvôli pracovným, či iným povinnostiam nestíhali pozrieť. „Vynovené Nákupné maniačky sú od svojho štartu mimoriadne obľúbené naprieč platformami, tzn.vo vysielaní, na JOJ Play, na webe joj.sk i na našich sociálnych sieťach. Rozhodli sme sa preto vyhovieť našim diváčkam a divákom a reláciu sme posunuli do vysielacieho času, v ktorom si ju budú môcť lepšie vychutnať,” povedala nám k tomu PR manažérka Jojky Lenka Filipová. 

A niet pochýb, že mnohých divákov v pondelok priláka k obrazovkám aj výnimočná súťažiaca. A to legendárna Nora Mojsejová, ktorú mnohí Slováci zbožňujú a iní nenávidia, ale aj tak ju sledujú. Svojrázna východniarka si na pomoc vezme aj svojho štvornohého miláčika - Šariku. Tá sa predsa tiež rada parádi, no nie?!

ĎALŠIA ZMENA v Nákupných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Joj)

ĎALŠIA ZMENA v Nákupných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Nákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu