Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jojkárska maniačka šokuje: Britney Spears na dôchodku, či kondómová dáma... Dych vyrazí aj vám!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Odborníkom vyrazil dych. A nielen im! Žiaľ, nie v pozitívnom slova zmysle. Reč je o jednej z tohto týždňových súťažiacich z jojkárskej šou Nákupné maniačky, ktorá sa vrátila na televízne obrazovky. Tmavovláska Katka sa predviedla v kúsku, ktorý šokuje aj vás.

Už od prvej chvíle, ako sa Katka objavila pred kamerou, bolo jasné, že má svojský štýl obliekania. Vo svojich hodnoteniach na to upozorňovali aj stylisti. Práve dnes bude môcť im, súperkám, i divákom naplno predviesť, aké poklady skrýva vo svojom šatníku. 

Televízia Joj zverejnila menšiu ukážku z dnešnej epizódy a... Nuda to rozhodne nebude! Tmavovláska sa totiž navliekla do ružových latexových legín a samú seba okomentovala slovami, že v minulom živote musela byť Barbie girl. 

Avšak odborníci aj diváci našli iné prirovnania. Porotkyňa módnej šou - Ema Fajnor ju nazvala kondómovou dámou, jej kolega Marián Hornyak bol vo veľkom šoku. Rovnako tak aj mnohí fanúšikovia obľúbenej módnej šou. „Toto je Britney Spears na dôchodku. Hotová bordel mama!” znejú vybrané z reakcií od divákov. Čo na Katkin outfit hovoríte vy?

Viac o téme: Nákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu