Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nora Mojsejová sa vracia na obrazovky: Mieri do kultovej REALITY ŠOU!

Nora Mojsejová sa vracia na obrazovky. Zobraziť galériu (4)
Nora Mojsejová sa vracia na obrazovky. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Po dvoch razoch, čo Nora Mojsejová predviedla svoje kuchárske schopnosti v relácii Bez servítky, mieri na televízne obrazovky opäť. Tentokrát predvedie, ako sa vyzná v móde. Televízia Joj totiž pripravuje pokračovanie obľúbenej dennej reality šou Nákupné maniačky a... Nora Mojsejová (64) sa tam objaví tiež!

Nora Mojsejová sa v Nákupných maniačkach už v minulosti objavila. Písal sa vtedy rok 2013 a išlo o špeciálne vydanie. Zároveň to bolo na dlhý čas poslednýkrát, čo účinkovala na televíznych obrazovkách - v septembri totiž skončila v kolúznej väzbe a pobudla tam viac ako rok. Až v roku 2022 prijala pozvanie do relácie Bez servítky a začiatkom roka 2023 sa tam objavila znova. 

No teraz mieri tam, kde pred 10 rokmi končila... Televízia Joj totiž pripravuje nové časti obľúbenej dennej reality šou Nákupné maniačky a ako informuje Mediaboom, čoskoro sa tam objaví aj samotná Mojsejová. Projekt štartuje 4. septembra o 15:40 a okrem zaujímavých hostí, láka aj na viaceré novinky. Tou najpodstatnejšou je zmena poroty - ostrieľaného Mariána Hornyáka doplní Ema Fajnor.

Navyše má relácia aj úplne novú grafiku, logo aj štúdio. A namiesto štyroch súťažiach v jednom týždni, ich bude nakupovať opäť päť. Navyše aj ich budget sa z pôvodných 300 eur navyšuje na 400 a víťaz získa ďalších 500 eur. Joj plánuje Nákupné maniačky vysielať celú jeseň. 

Nora Mojsejová sa vracia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Joj)

Nora Mojsejová sa vracia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Joj)

Nora Mojsejová sa vracia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Nora MojsejováNákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu