Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

TOTO v Nákupných maniačkach ešte nebolo: Hanba spoločnosti a úplné dno!

Slaytiiina Zobraziť galériu (5)
Slaytiiina (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Neskrývali svoje rozhorčenie! Počas uplynulého týždňa bol súčasťou jojkárskej relácie Nákupné maniačky aj Slaytiiina, ktorý sa prezentuje tým, že sa oblieka do vulgárnych ženských outfitov a nosí výrazné líčenie. Mnohých divákov počas celého týždňa iritoval a v piatok, keď nakupoval práve on, sa opäť predviedol... A to nehovoríme o jeho módnom nevkuse!

V piatkovej epizóde ikonickej relácie Nákupné maniačky nastala situácia, akú sme ešte za roky jej existencie nezažili. Slaytiiina totiž odmietol mejkap od profesionálnej vizážistky Lucie Sládečkovej známej ako Lucid!

Slaytiiina
Zobraziť galériu (5)
Slaytiiina  (Zdroj: TV Joj)
Práve mejkap a úprava vizáže od sympatickej blondínky sú jedným z momentov, na ktorý sa súťažiace veľmi tešia. O to prekvapujúcejšie bolo, že ju Slaytiiina odmietol a spochybnil, že by ho zvládla upraviť tak, ako by on chcel.

„Slay odmietol, aby som ho líčila, pretože nechce ukázať svoju pravú tvár. Takže, keby som mala dnes možnosť ho nalíčiť, tak určite to zvládnem za ten čas, ktorý mám a dopadne to možno aj takto," poznamenala pred kamerami Lucid, na ktorej bolo vidieť, že ju influencerova reakcia mrzí. „Veľa dievčat sa teší na môj mejkap, milujú Nákupné maniačky aj vďaka mejkapu a ďalším situáciám...takže, takto by to dopadlo," dodala. 

Lucia Sládečková
Zobraziť galériu (5)
Lucia Sládečková  (Zdroj: TV Joj)

Slaytiiina mal na situáciu svoje vysvetlenie. „Nemyslím si, že Lucid je zvyknutá robiť takýto štýl mejkapu. Veľmi sa na to urazila, nechápem prečo. Vynadala, že kto si myslím, že som, aby som si rozhodoval, kto mi bude robiť mejkap. Ja som zvyknutý na svoj look, mám vlastného vizážistu alebo sa maľujem sám. Nemyslím si, že je na tom niečo zlé," dodal výstredný mladík, ktorý svojou prezentáciou a správaním divákov neskutočne vytáčal. 

Slaytiiina
Zobraziť galériu (5)
Slaytiiina  (Zdroj: TV Joj)

Dôkazom sú aj reakcie, ktoré sa hromadia na sociálnych sieťach televízie aj samotnej relácie. „Tento človek je hanba spoločnosti! Úplne dno! Ten človek v tej relácii nemal čo hľadať” znejú vybrané z nich. Čo si o tom myslíte vy?

Sledujte obľúbené Nákupné maniačky opäť od pondelka každý pracovný deň o 16:00 na JOJke!

Viac o téme: Nákupné maniačkySlaytiiina
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu