Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Mojsejové riešila pred kamerami svoj MILOSTNÝ ŽIVOT: TOTO povedala Nora o chlapoch!

(Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Na lásku akosi zanevrela! Život Nory Kabrheľovej, známej skôr pod priezviskom Mojsejová, nebol len o veľkej popularite a sláve. Istý čas si pobudla vo väzení a s trpkosťou v hlase spomína tiež na svoje vzťahy s mužmi. O tých prehovorila, aj keď bola jednou zo súťažiacich v jojkárskej šou Nákupné maniačky.

Ako sme vás už na Novinkách informovali, relácia Nákupné maniačky má nový vysielací čas a počas tohto týždňa aj jednu prominentnú súťažiacu. Už dnes o 16:30 na Jojke si budete môcť pozrieť ako ostatné maniačky budú reagovať na to, že majú v partii práve Mojsejovú. 

Ako prezrádza úryvok z relácie, Nora s nimi bude otvorene riešiť aj svoj milostný život. Keď sa jej jedna zo súperiek spýtala, či si po Braňovi našla už chlapa, poznamenala: „Daj ty mne pokoj!” Zároveň zhodnotila svoje vzťahy z minulosti. „Dievčatá, ja som bola 4x vydatá, 4x rozvedená. Neberte si zo mňa príklad!” 

Z ďalších slov známej tmavovlásky vyplýva, že nejakého nového partnera si hľadať ani nejako nemieni. „Ja som vzdala všetky tieto vzťahové veci. To už u mňa nepripadá v úvahu. Moji známi sa mi smejú, lebo nie celkom mi to veria a furt ma podpichujú,” uzavrela túto tému Nora, ktorej najväčšou láskou je momentálne jej pes Šarika. 

Nora Kabrheľová v šou Nákupné maniačky prehovorila o svojom milostnom živote (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Nora MojsejováNákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu