Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Jean-Claude van Damme (63) je v Prahe: ŠPECIÁLNE AUTO pre jeho psy!

(Zdroj: TASR/AP Photo/Nick Ut)

PRAHA - Legenda akčných filmov Jean-Claude van Damme (63) sa aktuálne nachádza v Prahe. Na letisku Václava Havla ho vítal hudobný producent a porotcovský kat Jaro Slávik, čím sa pochválil aj na sociálnej sieti. Okrem herca dorazili aj jeho psí miláčikovia... A podobne, ako sa s úctou pristupovalo k nemu, sa hviezdneho zaobchádzania dočkali aj oni. Dostali špeciálne auto!

Legenda priletela v pondelok okolo tretej popoludní na Letisko Václava Havla, kde ho už vítali režisér Petr Větrovský a hudobný producent a porotcovský kat z Česko Slovensko má talent, Jaro Slávik. S hercom priletelo aj množstvo bodyguardov, tajomná žena, aj jeho psí miláčikovia. A podobne, ako sa v rukavičkách zaobchádzalo s Jeanom-Claudom, si hviezdneho prístupu vyslúžili aj jeho psy.

Špeciálne pre nich bolo pred letiskom pristavené auto, do ktorého okrem chlpáčov naskákali aj jeho priatelia. Pozornosť upútala aj záhadná dáma, ktorá hviezdu všade sprevádzala. Ako však informuje eXtra.cz, mohlo by ísť o ženu, ktorá sa stará o jeho štvornohých miláčikov. S nimi totiž nastúpila aj do dodávky a medzi ňou a hercom nedochádzalo k žiadnym intímnostiam. 

Jeana-Clauda van Dammea čaká najbližšie dni veľmi nabitý program. Zajtra o 20. hodine vystúpi v klube Sasazu, kde porozpráva svoj životný príbeh,ešte predtým sa však stretne so štrnástimi vyvolenými, s ktorými povečeria v luxusnej reštaurácii 5-hviezdičkového hotela v Prahe. V stredu vraj dokonca usporiada tajný tréning, ktorý však bude verejnosti neprístupný. 

 

Another day in the office. Booking celebrities since 1994

Posted by Jaro Slavik on Monday, November 6, 2023

 

Viac o téme: Jaro SlávikJean-Claude van Damme
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu