Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Na povrch vyšla ŠPINA z Love Islandu: TOTO sú najväčší bordelári... FUJ, je HUMUS!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Finále tretej série Love Islandu je už síce za nami a diváci poznajú víťazný pár v zložení Majka a Chris, no fanúšikovia stále nemajú dosť. Aj preto bývalí účastníci neustále absolvujú rôzne rozhovory, kde prezrádzajú pikošky a zaujímavosti z pobytu vo vile na Kanársky ostrovoch. A teraz vyšla najavo informácia, pri ktorej si poviete... No, s týmito ľuďmi by ste asi žiť nechceli!

Nuž, čo si budeme hovoriť, niekto si na poriadok v domácnosti potrpí viac, niekto zasa menej. A iní vôbec. Svoje by o tom vedeli hovoriť aj účastníci šou Love Island, ktorí niekoľko týždňov žili "na hromádke" s veľkou skupinou ďalších ľudí. A tým poriadkumilovným občas nebolo práve veselo. 

Svoje o tom najnovšie porozprávali aj Adriana a Oliver, dvojica, ktorá sa stala najmenej populárnym párom tejto série. V rozhovore pre refresher.cz odpovedali na množstvo otázok, no a padla aj taká, kto bol najväčším bordelárom vo vile. Ani jeden z páru v odpovedi nezaváhal, pričom každý poukázal na príslušníka svojho pohlavia. 

Na povrch vyšla ŠPINA
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Ráchel! Stopercentne Ráchel. Výbuch. To ako keby ste hodili do toho mejkap salónu atómovú bombu... Ja už som sa potom fakt aj cítila tak zle, že som chodila za tými dievčatami, nech si idú, sakra, upratať. Pretože aj tie zábery na tú miestnosť boli fakt nechutné. Všade handry. Strašné. Strašné," krútila hlavou Adriana. 

Na povrch vyšla ŠPINA
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Podľa Olivera bol zasa najväčším bordelárom z mužov samotný víťaz šou - Chris.  „To bolo tiež niečo. Sme hovorili s chalanmi, že to je šialené. Chris tam mal veci úplne nahádzané v skrini. Zubnú kefku si neumýval. To bolo normálne ako sádrová socha," vysvetľoval Oliver, ktorý k svojmu názoru pripojil historku o tom, ako mal Chris svoju nechutne špinavú kefku vybitú, no umýval si ňou zuby aj napriek tomu.

No a na tento "humus" sa už nemohol dívať Lu, ktorý Chrisovu kefku umyl a následne ju aj nabil. A čo na to Chris? Nič. „Ten k tomu prišiel, chytil tú kefku a umyl si zuby, ako by sa nechumelilo," dodal Oliver, pričom Adri na spomienku na zubnú kefku ešte niekoľkokrát dodala slovo "nechutné". A čo vy, zvládli by ste žiť s podobnými bordelármi? 

Na povrch vyšla ŠPINA
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

 

Viac o téme: ChrisOliverAdrianaRáchelLove Island
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu