Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sára po bujarej noci plnej ALKOHOLU: Zrútenie a ZRANENIA... ODVIEZLI ju z Farmy!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Alkohol spôsobil na Farme ďalšie vážne problémy. Ako minulú sériu, aj počas tejto sa oslava Halloweenu absolútne vymkla spod kontroly. Veľká časť farmárov bola doslova na šrot, no a najväčší škandál spôsobila opitá Sára...

Sára sa rozhodla, že pomôže ísť do postele opitému Timovi, ktorý mal evidentne dosť. Slušnú hladinku však mala aj samotná Sára. Keď sa vracala z domčeku, zrejme spadla zo schodov alebo terasy. 30-ročná blondínka zostala bezvládne ležať na zemi. Mirka s Niki ju okamžite ratovali a Matúš privolal pomoc. Sára sa síce dala dokopy, no to, čo nasledovalo potom, nikto nečakal. 

Sára po bujarej noci
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Rozhodla sa, že na Farme končí. Bosá sa vybrala zo statku preč a tomu, aby neurobila nejakú hlúposť sa snažila zabrániť Mirka. Podguráženej Sáre priniesla aspoň mikinu a topánky a potom ju odprevadila smerom k technickému zázemiu, kde si ju prebrala zdravotná služba.

Sára po bujarej noci
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Sára sa pri páde zjavne nešťastne zranila. Zdravotníkom sa sťažovala na veľkú bolesť hlavy, kde mala aj hrču a trápila ju i ruka, ktorou nemohla poriadne hýbať. Blondínke napokon navrhli prevoz do nemocnice a z Farmy ju odviezli. Na druhý deň sa ale nevrátila a Alica farmárom oznámila, že Sára musí absolvovať ďalšie vyšetrnia. Luciu potom vyzvala, aby zvolila iného sluhu, keďže Sára je neprítomná. 

Ak vás zaujíma, či sa Sára na Farmu ešte vráti, nenechajte si ujsť ďalšiu epizódu Farmy, ktorú televízia Markíza odvysiela už dnes večer! 

Sára po bujarej noci
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: SáraFarma 15
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu