Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

DRSNÁ VOJNA De Nira s bývalou asistentkou: Šikana a sexuálne obťažovanie!

Robert De Niro a jeho bývalá asistentka Graham Chase Robinson sa stretli na súde. Zobraziť galériu (4)
Robert De Niro a jeho bývalá asistentka Graham Chase Robinson sa stretli na súde. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nevedia si prísť na meno! Zahraničné médiá sú v týchto dňoch plné správ o hercovi Robertovi De Nirovi (80) a jeho bývalej asistentke. V uplynulých dňoch sa totiž opäť stretli na súde. Dôvodom ich sporov sú závažné obvinenia a v hre je poriadne mastná suma peňazí.

12 miliónov dolárov... To je suma, ktorú od slávneho herca požaduje jeho bývalá asistentka ako odškodné za citovú ujmu a poškodenie dobrého mena. Graham Chase Robinson tvrdí, že počas 12 rokov, kedy pre De Nira pracovala, bola obeťou šikany a sexuálneho obťažovania.  

Hviezda filmového plátna tieto obvinenia popiera a tvrdí, že zo strany bývalej zamestnankyne ide len o akýsi akt pomsty.

De Niro na ňu totiž v minulosti podal žalobu a požadoval milióny ako náhradu škody za to, čo mu vyviedla. V žalobe tvrdil, že používala firemnú kreditku na osobné účely. Išlo o návštevy prestížnych reštaurácií, nákupy luxusných kabeliek, či slušná suma za taxíky. Mastnú sumičku si vynaliezavá asistentka vyplatila aj za nevyčerpanú dovolenku. Išlo vraj o 67-tisíc eur! Ak si poviete, že pracovať pre De Nira musi byť sen, dodáme, že v kancelárii vraj väčšinu času sledovala seriály na Netflixe. 

DRSNÁ VOJNA De Nira
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V aktuálnej žalobe, ktorú momentálne rieši súdy žaluje Chase slávneho herca kvôli šikane a sexuálnym narážkam. Bežne ju prijímal v pyžame alebo župane, mal oplzlé vtipy a žiadal ju napríklad, aby ho škrabkala po chrbte. „Každá maličkosť, na ktorú ma chce nachytať, je nezmysel. Hanbi sa!” zakričal počas pojednávania smerom k bývalej asistentke De Niro, ktorý dokonca použil aj pár vulgarizmov. Neskôr sa za ne ospravedlnil.

DRSNÁ VOJNA De Nira
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Robert De NiroGraham Chase Robinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu