Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sáva Popovič (56) NECHCE zaťažovať život: Šokujúce priznanie... Je pripravený na SMRŤ!

(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Už v sobotu 4. novembra o 21.40 h na Jednotke uvidia diváci premiérovú epizódu populárnej talkšou Petra Marcina Neskoro večer, v ktorej opäť privíta troch zaujímavých hostí. Hoci je sobotňajšia zostava naozaj pestrá, spája ich jedna vec a to je hudba. Pozvanie prijal aj Sáva Popovič (56), ktorý prezradil, prečo stále chodí v čiernom!

Prvým hosťom bude manželka a manažérka zosnulej legendy Mekyho Žbirku - Katarína Žbirková, ktorá na pamiatku nášho hudobného velikána aj dva roky po jeho smrti neúnavne usporadúva koncerty, besedy, výstavy. Napísala knihu spolu s publicistom Honzom Vedralom – „Katherine, môj život s Mekym“, v ktorej okrem jej spomienok budú aj súkromné listy a doteraz nezverejnené fotografie. Divákom Neskoro večer ako prvým predstavila čerstvo vytlačenú publikáciu.

Sávu Popoviča netreba predstavovať. Je herec, spevák, basgitarista, komik, bol členom hudobnej skupiny Kopytovci. Hudobná a divadelná skupina zabávačov aktuálne pracuje na svojom aktuálnom comebacku. Speváčka Anita Soul, vlastným menom Anita Bertóková, je doma v jazze, soule a predovšetkým v R&B. Na konte má množstvo hitov, na ktorých spolupracovala s mnohými zvučnými menami.

Sáva Popovič netajil radosť, že sa konečne dostal ako hosť do talkšou Petra Marcina. Obával sa totiž, že to už nestihne. Petrovi Marcinovi veľmi pragmaticky vysvetlil, prečo nosí len čierne oblečenie: nechce zaťažovať život, pokladá sa za zbytočného človeka, a keď na neho príde ten čas, že treba zavolať pohrebnú službu, je prakticky už pripravený na odchod z tohto sveta.

Pozrite si v ukážke rozhovor a nenechajte si ujsť množstvo ďalších zábavných príhod už v sobotu večer o 21.40 h na Jednotke v relácii Neskoro večer!

Sáva Popovič v Neskoro večer (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Sáva PopovičNeskoro večer
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu