Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Jirka Mádl dokáže čosi NEUVERITEĽNÉ: Uh… TOTO je poriadny bizár!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - V sobotu 4. novembra o 20.30 h na Jednotke uvidia diváci ďalšiu premiérovú epizódu obľúbenej súťažno-zábavnej relácie Záhady tela s moderátorom Mariánom Miezgom. Proti sebe sa tento raz postavia hviezdne tímy hereckých kolegov v zložení Lukáš Latinák a Sarah Arató proti Danici Jurčovej a Jirkovi Mádlovi. A posledný menovaný na seba prezradil čosi naozaj neuveriteľné!

Jirka bude v sobotu v kapitánskom páre s herečkou Danicou Jurčovou. A, ako to už býva, moderátor Marián Miezga sa vedúcich osobností spýta, aké záhady ukrývajú ich telá. Danica Jurčová divákom predviedla svoju údajnú ohybnosť, ktorú neskúšala 10 rokov, a to mostík, pri ktorom jej však musel asistovať Jirko Mádl.

Jirka Mádl dokáže čosi NEUVERITEĽNÉ: Uh… TOTO je poriadny bizár! (Zdroj: RTVS)

On sám ale ukázal niečo oveľa bizarnejšie. Netradičné veci so svojím telom dokáže rovno dve. Predviedol svoju výnimočnosť na kĺboch rúk, vďaka čomu má prsty pohyblivé oboma smermi. Ešte väčším prekvapením ale bolo to, čo dokáže so svojím jazykom. Ten dokáže v ústach otočiť o 180 stupňov, no a, samozrejme, túto "zdatnosť" predviedol aj pred divákmi a kamerou. 

Wau, to musíte rozhodne vidieť, pozrite si to v našom videu vyššie a nenechajte si ujsť množstvo ďalších zábavných momentov už v sobotu večer o 20.30 h na Jednotke v relácii Záhady tela!

Jirka Mádl dokáže čosi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Jirka Mádl dokáže čosi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Jirka MádlZáhady tela
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu