Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Veronika Žilková je už ROZVEDENÁ: Do neverného exmanžela si poriadne kopla!

Veronika Žilková a Martin Stropnický
Veronika Žilková a Martin Stropnický (Zdroj: profiemedia.sk)

PRAHA - Ich manželstvo už pochovala! Sociálne siete boli v uplynulých dňoch plné fotiek s halloweenskou a dušičkovou tematikou. Česká herečka Veronika Žilková (62) však žila úplne inými emóciami. Súd totiž definitívne rozviedol jej manželstvo s neverníkom Martinom Stropnickým (66). Čo na margo toho povedala?!

2. novembra, na Pamiatku zosnulých, súd oficiálne ukončil takmer 20-ročný vzťah českej herečky Veroniky Žilkovej a bývalého veľvyslanca ČR v Izraeli Martina Stropnického. Dvojica má spolu dcéru Kordulu a v roku 2007 sa im narodil syn Melichar, ktorý však kvôli vrodenej poruche po 198 dňoch života zomrel. 

Že je manželstvo dvojice v troskách, vyšlo najavo v roku 2022, keď Stropnický svojej žene e-mailom oznámil, že už ju nemiluje. V jeho živote bola už iná žena - podriadená z ambasády. 

Na súd sa ani jeden z dvojice osobne nedostavil. A Veronika o ňom informovala na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Tam s humorom sebe vlastným núkala na predaj nepotrebný a obnosený snúbny prsteň. „Od 2.11. 2023 som zase slobodná,” dodala.  

Rozvod komentovala aj pre Blesk. A to pomerne drsným spôsobom. „Dnes je sviatok zosnulých, tak čo keby som vám povedala smútočnú reč k mŕtvému manželstvu? Raz zomrieme všetci a exmanžel by mohol mať na hrobe nápis: Tu leží muž, ktorý štyrikrát zradil svoje ženy a ich deti,” poznamenala Žilková. Narážala tak na fakt, že okrem nej Stropnický v minulosti dvakrát opustil svoju prvú ženu Luciu Stropnickú, s ktorou má tri deti. Medzitým mal aj románik s herečkou Danielou Kolářovou. 

Viac o téme: Veronika ŽilkováMartin Stropnický
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu