Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Pár z Love Island v ŠOKU: Po šou chceli ísť OD SEBA ale… TOTO vážne?

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Nuž, človek mieni, Boh mení. Tohtoročná séria Love Island priniesla niekoľko párov, ktoré spolu zostali aj po skončení šou. Jeden z nich to však absolútne neplánoval a mysleli si, že keď svetlá kamier zhasnú, pôjdu od seba. A teraz... Nechápu to ani oni sami!

Venis a Adam patrili k párom, medzi ktorými to najviac iskrilo. A to nielen v pozitívnom slovazmysle. Dvojica sa niekoľkokrát pohádala, no a spočiatku by si len málokto povedal, že títo dvaja to dotiahnu až do samotného finále. Napokon sa tak stalo a v diváckom hlasovaní obsadili krásne druhé miesto. 

S ich budúcnosťou to však až tak ružovo nevyzeralo. Adam totiž už niekoľko rokov žije v Austrálii a viackrát sa nechal počuť, že sa tam chce vrátiť. Venis má zasa domov v susednom Česku, no a všetko nasvedčovalo tomu, že po skončení nakrúcania sa ich cesty časom tak či tak rozdelia. Párik ale teraz poriadne šokoval. A nielen fanúšikov... Zaskočení zostali aj oni sami.

Pár z Love Island
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Najnovšie totiž priznali, že spolu začali žiť. „Pôvodné plány boli, že pôjdeme od seba, ale začali sme spolu bývať a skúmame sa, či to budeme chcieť, alebo nie. Musíme tomu nechať čas. Zatiaľ to funguje, prečo to meniť. Nikto ale nevidí do budúcnosti. Pokiaľ to tak budeme cítiť, pôjdeme od seba. Zatiaľ je ale pre nás všetko nové. Skutočný život začína teraz," povedal Adam v rozhovore pre extra.cz

Pár z Love Island
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Miloval som ten život. Bol som tam šesť rokov. Je to ale ďaleko. Nejde sa vracať domov pravidelne. To mi vadilo. Rodina je doma. Zameškal som hrozne veľa vecí. Vianoce, svadby. O návrate som premýšľal celkom dlho a Love Island bol nakopávač. Teraz som s Venis, máme sa radi, chceme byť spolu. Takže sa vraciam domov,“ vysvetlil Adam s tým, že sa s Venis sťahuje do Prahy, o Bratislave vraj nepremýšľal.

Adam zároveň priznal, že by mu Venis chýbala, keďže s ňou spal dva mesiace bok po boku v jednej posteli. Prvotné predstavy o spoločnom spolužití však vraj vyzerali všelijako. „Ja som hrozne prekvapená. Adam už chcel kupovať plastové taniere, pretože sa bál, že budú lietať tie sklenené. Zistili sme ale, že sme zatiaľ v pohode. Nie je to tak, že by sme nič neriešili. Vždy budeme niečo riešiť. Radi si vymieňame názory. Ale je to pokojnejšie ako vo vile. O osemdesiat percent,“ opísala Venis. „Je to prekvapujúce, ale funguje to. Nechápeme vôbec prečo,“doplnil ju Adam. 

Pár z Love Island
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: AdamLove IslandVenis
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu