Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Zlaté časy SKONČILI: Farmári dostali ZÁKAZ ALKOHOLU!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Nuž, tak toto sa dalo čakať. Táto séria Farmy nie je výnimočná len svojou tematikou, ale aj tým, že sa na nej pije viac alkoholu, ako v predchádzajúcich sezónach. A všimli si to aj samotní diváci, ktorí už niekoľko týždňov volajú po tom, aby súťažiaci dostali prísny zákaz. No a aktuálne k tomu naozaj prišlo!

Alkohol počas tejto Farmy zapríčinil mnohé šarapaty. A dokonca aj zdravotné problémy. Naposledy musela šou opustiť Sára, ktorá počas halloweenskej párty nešťastne spadla a lekári jej zakázali, aby dva týždne namáhala ruku. Na statok sa teda už vrátiť nemohla. 

Zlaté časy SKONČILI: Farmári
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Neraz sa stalo aj to, že súťažiaci pili už od rána alebo naopak do skorých ranných hodín, nevládali vstať a pracovať, no a alkohol zapríčinil aj mnoho konfliktov. Naposledy sa poriadne spustili Peťo s Matúšom. Druhý menovaný nepeknš dourážal svoju "mojkaciu partnerku" Niki a pod parou ju niekoľkokrát vulgárne poslal kade ľahšie. 

Zlaté časy SKONČILI: Farmári
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Keď sa nasledujúci deň objavila Alica, Matúš si sypal popol na hlavu a vyhlásil, že piť už nebude. Jeho parťák Peter ustúpil tiež a tvrdil, že ak alkohol, tak jedine po dueli. No a celú túto situáciu rázne vyriešila nová farmárka týždňa. Ema sa rozhodla, že farmári dostanú zákaz piť, na čo okamžite zareagovala aj samotná Alica. 

Zlaté časy SKONČILI: Farmári
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tá dala farmárom lákavú ponuku - ak odovzdajú všetky fľaše.... Viac sa dozviete vo videu nižšie, kde uvidíte aj celú debatu ohľadom zákazu a požívania liehovín! 

Viac o téme: AlkoholMatúšEmaFarma 15
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu