Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Hviezda Dunaja si zahrala aj v INOM projekte: Aha, v TOMTO seriáli ste si ho určite NEVŠIMLI!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Herec Jakub Jablonský patrí k najvýraznejším postavám seriálu Dunaj, k vašim službám. Aktuálne hviezdi aj v tanečnej šou Let's dance, no a zatiaľ to vyzerá tak, že patrí k najhorúcejším favoritom na víťazstvo. Aha, kde sa objavil ešte predtým!

Aktuálne sa z Jakuba Jablonského stal tak známy herec, že by bolo takmer nemožné, aby ho televízni diváci nezaregistrovali alebo by si ho s niekým splietli. Ešte pred dvomi rokmi tomu tak nebolo. Seriálový Dávid si doteraz zahral vo viacerých projektoch, no až vďaka Dunaju sa z neho stala doslova nezameniteľná tvár. 

Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová
Zobraziť galériu (4)
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová  (Zdroj: Tv Markíza)

Nie je žiadnym tajomstvom, že televízia Markíza má v pláne odštartovať druhú sériu Výnimočnej Nikol. Hlavné úlohy tam stvárňujú Táňa Pauhofová a Kamil Mikulčík, avšak v epizódach prvej sezóny, ktorá sa vysielala pred dvomi rokmi, sa objavili mnohí známi herci. No a jedným z nich bol práve Jakub Jablonský. 

V jednej z epizód sa ukázal len na krátku chvíľu a mal tak doslova pársekundový "štek". Jakub si zahral záchranára, ktorý dorazil na miesto činu. V tom čase by si zrejme nik nepovedal, že z tejto epizódnej mini postavy bude už o niekoľko mesiacv markizácka hviezda. Aha, ako vyzeral v čase, kedy zahral vo Výnimočnej Nikol! 

Hviezda Dunaja si zahrala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Hviezda Dunaja si zahrala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Jakub JablonskýDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu