Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Diváci v RAUŠI zo seriálovej Helgy: TOTO bolo absolútne DOKONALÉ!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Ešte stále to nevedia predýchať! 20. epizódu Dunaja si síce diváci vychutnali už počas štvrtkového večera, no jedna vec v nich predsa len zanechala také silné emócie, že sa k tomu skrátka stále vracajú a spustili búrlivú diskusiu...

Televízia Markíza na svojom webe zverejnila článok o bravúrnom výkone Jany Majeskej. Narážali na scénu, počas ktorej dala seriálová Schatzi najavo svoju nenávisť Walterovi a zhodila ho aj pred ostatnými nacistickými pohlavármi. Manželia sa pohádali a esesák svoju ženu požiadal o to, aby sa pred jeho kolegami nepremávala v župane. Helga s opovrhnutím zareagovala tak, že si župan vyzliekla a ocitla sa len v negližé. 

Diváci v RAUŠI zo
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a po tomto článku sa na sociálnych sieťach zdvihla búrlivá diskusia s takmer 200 komentármi. A nenašiel sa snáď ani jeden človek, ktorý by mal na výkon Jany Majeskej negatívnu poznámku. Práve naopak. Diváci sú z nej v absolútnom vytržení a už teraz sa nevedia dočkať, čo ešte Helga vyvedie, keďže je jasné, že Klausa opustila.

„To bolo dokonalé! Zahrala to tak úžasne, až som mala zimomriavky," napísala istá Tatiana. „Ja som ju nemusela, ale veľmi som si ju obľúbila. Obrovský klobúk dole pred jej výkonom," napísala ďalšia diváčka. „Majeská je famózna herečka. Ja sa len pýtam, kde bola doteraz, dúfam, že ju v televízii ešte uvidíme aj mimo Dunaja" zamyslela sa zasa Ivana. „Táto rola je pre ňu ako stvorená, perfektne to dala, úplne som tomu verila. Wau," vychválila ju Eva. 

Diváci zároveň očakávajú, že takýchto nervy drásajúcich momentov si užijú viac a seriálová Helga to svojmu manželovi ešte poriadne natrie! 

Diváci v RAUŠI zo
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Jana MajeskáHelga
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu