Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Nebojácna Kövešová ukázala telo: Pohľad na ňu otupí vaše REFLEXy!

Kristína Kövešová Zobraziť galériu (2)
Kristína Kövešová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Takto ju bežne nevidíme! Mikrofón, šiltovka, tenisky a poriadna dávka odvahy sú bežnou výbavou investigatívnej redaktorky a moderátorky markizáckej relácie Reflex. V uplynulých dňoch si tmavovláska dopriala oddych a so svojimi followermi sa pri tej príležitosti podelila o poriadne sexi záber.

Kristína Kövešová má na svojom profile na sociálnej sieti Instagram viac ako 181-tisíc followerov. Pravidelne ich informuje o svojich aktivitách a témach, ktorým sa vo svojej práci venuje. Má taktiež podcast s názvom Profil Zločinu.

Nebojácna Kövešová ukázala telo:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Sympatická redaktorka a moderátorka relácie Reflex sa s priateľmi a fanúšikmi raz za čas podelí aj o svoje úvahy a názory. Zaujímavé myšlienky pridala na internet aj v týchto dňoch. „Každú sekundu sa niekto prvýkrát nadýchne a niekto poslednýkrát vydýchne. Čas medzi tým je naozaj krátky. Ako ho chceme prežiť? Naozaj sa chceme trápiť nad...? Čo je naozaj dôležité? Ste s tými, ktorých naozaj milujete? Robíte to, čo naozaj chcete? Plníte si svoje sny? Keď nie teraz, tak kedy? Odpoveď má každý z nás v duši,” napísala Kristína a pridala ozaj zaujímavú fotku. 

Na nej pózuje v čiernych plavkách, ktoré dokonale zvýraznili jej krivky. Ocenili to aj jej fanúšikovia, ktorí jej pod príspevkom nechávajú komplimenty a pozitívne odkazy. Nuž, nečudo. Kika je veľká kočka!

 

 

Viac o téme: Kristína KövešováReflex
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu