Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Pikošky zo zákulisia Možné je všetko: Všetci máme MODRINY a... TOHTO sa báli najviac!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už dnes večer televízia Markíza odvysiela šiestu epizódu šou Možné je všetko. Aj napriek tomu, že za nami je zatiaľ iba zopár dielov, už po tom úvodnom si diváci tento zábavný projekt absolútne zamilovali. A Zuzana Kubovčíková Šebová teraz prezradila pikošky zo zákulisia nakrúcania!

Obľúbená herečka v šou účinkuje aj so svojím Manželom Michalom Kubovčíkom, spoločne sú súčasťou šestice stálych hostí. V rozhovore pre Nový čas víkend prezradila, či sa počas nakrúcania dostavil aj strach, keďže niektoré zo súťažných disciplín vyzerajú pomerne nebezpečne. 

A Zuzana prezradila, že nejaké tie obavy predsa len boli. „Najväčší rešpekt sme mali, myslím, všetci pred hrou, kde visíme dolu hlavou. Pred natáčaním sme si to mohli vyskúšať, ale len tak nanečisto, bez rekvizít, viseli sme ako netopiere. (smiech) Prvá túto hru išla hrať Adelka s Miškom a teda poviem vám, že mi nebolo všetko jedno, keď som ich tam videla, a myslím, že ani im. Našťastie to celé trvá maximálne štyri minúty a tým, že tam musíte aj rozprávať a pracovať s rekvizitami, ktoré vám lietajú nad hlavou, tak čas preletí veľmi rýchlo. Potom ale samozrejme chvíľu trvá, kým sa z toho spamätáte," vysvetlila v inteview. 

Pikošky zo zákulisia Možné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Za najväčší adrenalín však považuje šikmú plochu „Keď som na nej stála po prvýkrát, mala som pocit, že som na klzisku. Potom si už každý z nás na to ako tak zvykol. Základ je zakaždým sa niečoho držať, prinajhoršom kolegu," opísala so smiechom. Keďže pri Judo kvíze sa Šebovej kolega Juraj Kemka zranil, na mieste bola aj otázka, či je zvyšok zostavy v poriadku. 

Pikošky zo zákulisia Možné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a ako sa dalo očákať, s nejakým tým menším úrazom sa už stretli všetci z nich. „Chudák Jurajko, všetkým nám ho bolo veľmi ľúto, ale našťastie sa z toho rýchlo dostal. Nuž toto je šou, v ktorej hrozí všeličo a modriny máme, myslím, úplne všetci. Ale patrí to k tomu, je to proste adrenalínová šou, v podstate Pevnosť Boyard, ale bez tigrov. V hre, ktorá sa volá Po tme, sme v zatemnenej miestnosti hrali tenisovú štvorhru. Tomášovi Maštalírovi sa podarilo odpáliť mi banán do hlavy. Tak ale vždy je to lepšie, ako by to mal byť kaktus," dodala s nadhľadom herečka. 

Pikošky zo zákulisia Možné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Pikošky zo zákulisia Možné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Zuzana Kubovčíková ŠebováMožné je všetko
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu