Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Svetová hviezda Taylor Swift musela skloniť hlavu: Zlatý glóbus získal niekto iný!

Margot Robbie Zobraziť galériu (2)
Margot Robbie (Zdroj: SITA)

Margot Robbie (33), ktorá sa preslávila rolou v akčnom filme Barbie, má dôvod na radosť. V nedeľu 7. januára na Zlatých glóbusoch 2024 s prehľadom porazila hudobnú snímku The Eras Tour Taylor Swiftovej (34) a odniesla si domov vzácnu sošku.

Trhák "Barbie" s Margot Robbieovou a Ryanom Goslingom (43) v hlavných úlohách zabojoval s koncertným filmom Taylor Swiftovej v novej kategórii reflektujúcej najlepší filmový a kasový úspech. Prekvapená Margot nešetrila pri preberaní zlatej sošky slovami dojatia ani prejavmi vďačnosti. „Ďakujem. Radi by sme to venovali každému jednotlivému človeku na planéte, ktorý sa obliekol a šiel na najväčšie miesto na Zemi, do kina. Ďakujem a ďakujem všetkým, všetkým Barbie a Kenom pred a za obrazovkou,“ neskrývala svoje obrovské nadšenie filmová Barbie, keď spoločne s režisérkou snímky Gretou Gerwigovou, štábom a ostatnými hereckými kolegami prišla na javisko, aby si prevzala prestížne ocenenie.

Svetová hviezda Taylor Swift
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Continental Film)

Kto by čakal, že Margotina rivalka v tomto súboji len smutne skloní hlavu, bol by na veľkom omyle. Podľa českého denníka Blesk.cz vzala porazená populárna speváčka svoju prehru športovo, ba čo viac. Nad výhrou svojej kolegyne dokonca neskrývala obrovské nadšenie a tlieskala jej postojačky. Svojou radosťou zjavne nakazila aj ostatných v sále, takže sa vďaka nej Margot dočkala vytúženej standing ovation plnej emócií. Film Barbie sa dočkal vcelku deviatich nominácií, čím medzi ostatnými hitmi trhol rekord. Nakoniec však premenil iba dve. Film vďaka svojej návštevnosti zarobil v kinách vyše 1,4 miliardy dolárov, čo je približne 1 miliarda 274-tisíc eur. Ocenenie získala aj filmová pieseň s názvom What Was I Made For? známej speváčky Billie Eilishovej (22). Slávna herečka Sharon Stone (65) sa nedávno vyjadrila, že ak by ju mal hrať niekto v jej životopisnom filme, tak jedine Margot Robbie.

Viac o téme: BarbieMargot RobbieAustrálska herečka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu