Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slovenská PREMIÉRA kinohitu Barbie: Tajomstvo vzhľadu známej Slovenky odhalené… ONA bola mojím VZOROM!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Continental Film)

BRATISLAVA - Pred pár dňami sa do slovenských kín dostal dlhoočakávaný film o legendárnej bábike Barbie. Premiéra sa konala v známom nákupnom centre v bratislavskom Lamači a všetko a všetci sa zahalili do ružovej. Výnimkou bola ale táto známa Slovenka. Pritom... Ako nám priznala, Barbie bola odjakživa jej veľkým vzorom!

 

 

Tento týždeň si na svoje prišli všetky milovníčky bábiky Barbie. Do kín sa totiž dostal film, ktorý ju vykreslil tak, ako sme ju doposiaľ nepoznali. Hlavné postavy v novinke stvárňuje Margot Robbie a Ryan Gosling. Slovenská premiéra prebehla v známom nákupnom centre v bratislavskom Lamači. A nenechali si ju újsť mnohé známe tváre. 

Slovenská PREMIÉRA kinohitu Barbie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Medzi nimi aj bývalá playmate Eva Cifrová. Tá je dodnes známa svojimi dlhými blond vlasmi, plnými perami a ženskými krivkami. No a na predstavení filmovej novinky nám prezradila tajomstvo svojho vzhľadu... Vyzerá tak práve kvôli Barbie. „Ja si pamätám na úplne prvú, ktorú som dostala. Volala sa, že Barbie Ultra Hair, mala také dlhé vlasy, úplne že až po päty a ona sa stala mojím vzorom,“ priznala pre Telkáč.sk budúca mamička. 

„Ja som odvtedy snívala, že ja keď budem raz veľká, tak budem mať, že dlhé blond vlasy a budem vyzerať, ako tá Barbie, to som si vždy rozprávala,“ pokračovala Cifrová. No nemyslí si, že bola jediná. „Ja si myslím, že asi každé dievčatko sa chce podobať na Barbie a ja som nebola výnimka,“ dodala. 

Slovenská PREMIÉRA kinohitu Barbie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Na slávnostnej premiére nechýbali napríklad Zuzana Vačková, Martina Zábranská, speváčky Ronie, Mamba či Veronika Strapková, bratislavský župan Juraj Droba či moderátor Andrej Bičan. Film si vychutnalo aj množstvo influenceriek a influencerov, v drvivej väčšine prípadov štýlovo oblečených do ružovej farby či typicky „barbieovského outfitu“. Z naplnených sál slávnostnej premiéry sa po premietaní ozýval aj potlesk a zdá sa, že Barbie svoje publikum má čím očariť.

Pri vychádzaní z kina odznievali pochvalné slová najmä smerom k posolstvu filmu, k skvelým hereckým výkonom, ale aj k prepracovanej vizuálnej stránke. A čo vy? Máte už program na horúci víkend, alebo sa prídete schladiť do svojho kina na nový filmový kult, ktorý sa zrodil? Barbie do všetkých slovenských kín prináša distribučná spoločnosť Continental film.

Viac o téme: BarbieEva Cifrová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu