Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pokračovanie vydareného animovaného filmu je tu: Bude sa aj V hlave 2 tešiť úspechu? Vtipný trailer a nové emócie

V hlave
V hlave (Zdroj: TASR/Disney-Pixar via AP)

BRATISLAVA – Skutočne vydarená jednotka bude mať pokračovanie! V hlave 2 je naozaj najočakávanejší animák. Prvý trailer je tu! Čo naň hovoríš?

V roku 2015 prišla novinka od Pixaru, ktorá zaujala množstvo divákov na celom svete. V hlave sa tešilo veľkej popularite aj na Slovensku. Kinosály praskali vo švíkoch. Tento rok prichádza pokračovanie a podľa najnovšieho traileru to vyzerá tak, že diváci sklamaní nebudú!

TRAILER vyšiel len pred pár dňami

Pripomeňme si, čo sa udialo v prvej časti

Poznáme to každý, obdobie dospievania potrápi každého pocity, a nielen tie. Riley, 11-ročné dievča, je vytrhnutá zo svojho starého života a spolu so svojimi rodičmi sa sťahujú do San Francisca. Trápia ju pocity zo sťahovania a obklopujú ju najmä Eufória, Strach, Hnev, Nechutenstvo a Depresia.

Riadiace centrum, nie, nerozprávame sa o nejakej veľkej firme, ale o tom v jej mozgu... Práve tam tieto emócie žijú a riadia jej každodenný život. Zmätok v riadiacom centre nastane v deň sťahovania, emócie nevedia, čo sa deje. Eufória, ktorá „kraľuje“ medzi jej pocitmi, sa svojej dobrej nálade vyvaruje a objavia sa nezhody. Ako sa vysporiadať s novým životom a mestom?

Pete Docter je vynikajúci režisér a s jednotkou si poradil bravúrne. Uvidíme, či v podobnom duchu bude pokračovať aj dvojka. Teraz má už Riley 13 rokov a musí sa vyrovnať s novými situáciami. Na scénu prichádzajú nové emócie – úzkosť, hanba, závisť a emócia zvaná Ennui. Novým emóciám sa nepáči radostný život Riley a tak ich uväznia. Keďže jej zostanú iba tie negatívne emócie, takým smerom sa bude uberať aj jej nastavenie. Radosť vystrieda smútok.

Aj keď sa novinka od Pixaru dostane do kín až v polovičke roka, už teraz sa na ňu tešíme!

Viac o téme: Novinka V Hlave 2Animovaná Rozprávka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu