Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Nový horor už čoskoro v kinách! V hlavnej úlohe Sydney Sweeney ako mníška: Oplatí sa kúpiť lístky?

(Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA – Počatie je novinka, ktorú si už o pár dní budete môcť pozrieť v kinách. V hlavnej úlohe Sydney Sweeney, režisér Michael Mohan a scenár napísal Andrew Lobel. Nový úžasný horor na scéne? Oplatí sa kúpiť lístky?

Americký psychologický horor režíroval Michael Mohan a scenár napísal Andrew Lobel. V hlavnej úlohe herečka Sydney Sweeney, ktorú doplnili herci a herečky ako Álvaro Morte, Benedetta Porcaroli, Dora Romano, Giorgio Colangeli či Simona Tabacso. Oplatí sa však minúť peniaze za lístky?

V hlavnej úlohe kláštor

Herečka, ktorej sa v poslednej dobe neuveriteľne darí, známa z filmu Miluje ma, nemilujeme alebo seriálu Euphoria, Syndey Sweeney bude v najnovšom horore hrať mladú ženu, ktorá sa rozhodne vstúpiť do mníšskeho rádu. Nie je to len tak. Stane sa tak po traumatickom zážitku. Rozhodne sa, že potrebuje pokoj a preto si vyberie kláštor, ktorý sa nachádza na malebnom talianskom vidieku, ďaleko od ľudí. Teší sa vrelému privítaniu.

Trailer

Ako sa to hovorí, nekrič hop, kým si nepreskočil? Prvotné nadšenie vystrieda strach a hrôza. Čo sa bude diať za zatvorenými dverami kláštora? To sa dozviete už 21. marca vo všetkých kinách!

Ak ťa horor nezaujal, rozhodne si pozri aj iné kinové tipy od nás, ktoré rozhodne stoja za pozretie:

Viac o téme: KinoPočatieSydney SweeneyHoror
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu