Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Marvelovka v sexi šate! Akčná novinka Madame web je plná superžien, stojí však za pozretie?

Akčná novinka Madame web je plná superžien, stojí však za pozretie? Zobraziť galériu (2)
Akčná novinka Madame web je plná superžien, stojí však za pozretie? (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA – Akčná novinka plná superžien z marvelovského sveta z dielne štúdia Sony Pictures. Dakota Johnson, Sydney Sweeney či Emma Roberts... všetky tieto úžasné herečky spojené do jedného filmu. Určite musí ísť o úžasný film, ktorý stojí za pozretie. Či sa mýlime?

Na začiatok si uvedieme hneď niekoľko faktov:

  • Madame Web je bránou do sveta Spider-Man od spoločnosti Sony so schopnosťami a prepojením na multivesmír. Práve toto otvára dvere neskutočným zvratom v deji.

  • Film sa odohráva v rovnakom vesmíre ako filmy Morbiu a Venom, skúma prepojenia jednotlivých príbehov a vzťahy, na ktoré je dobré sa vždy pozrieť.

  • Už trailer odhaľuje detaily zápletky, vrátane psychických schopností, nepriateľa Ezekiela Simsa a potenciálu, aby Web of Live & Destiny zohral úlohu v príbehu.

Trailer 

Na rozdiel od typického žánru, na ktorý sme si pri marvelovkách zvykli, Madame Web rozpráva samostatný príbeh o pôvode jednej z najzáhadnejších hrdiniek vydavateľstva Marvel. Práve hlavná postava, Cassandra Webb (Dakota Johnson), je zdravotníčka na Manhattane, ktorá rozvíja schopnosť vidieť budúcnosť. Uvedomenie si toho, že tento pohľad vpred môže použiť na zmenu. Do budúcnosti sa nemôžete pozerať bez toho, aby ste sa nepozreli na svoju minulosť. Práve tu je Cassandra nútená konfrontovať a odhalenia, ktoré zistí, jej pomôžu nadviazať vzťah s troma mladými ženami, ktoré majú podobné osudy. Otázne je, ako sú na tom s prítomnosťou...

Dôležitá kombinácia superžien

Z traileru sa moc toho nedozviete a zostanete ešte viac zmätený. Po tom, čo je Cassandra svedkom toho, ako sa muž menom Ezekiel Sims pokúša vo svojich víziách zavraždiť tri mladé ženy, uvedomí si, že je rovnako nebezpečný, ako je trojica žien dôležitá. Cassandra je najskôr zmätená, čo toto všetko znamená, pokúsi sa mu zabrániť v dosiahnutí jeho cieľa.

Marvelovka v sexi šate!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Ako to bolo v prípade filmov Venom od Sony, stále je trochu divné vidieť všetky tieto projekty ponorené do tradície Spider-Mana bez toho, aby sa tu Spider-Man v skutočnosti ukázal. Ale keďže sa štúdiu pripravuje na tretí film Spider-Verse a na obzore je ďalšia veľká vojna, dáva to zmysel, že Madame Web bude nabitá novými tvárami a kostýmami. V kinách je táto novinka už od 14. februára.

Dajte nám vedieť, či ste novú marvelovku už stihli vidieť alebo sa ešte len chystáte? Do komenátorm nám napíšte, ako hodnotíte tento film!

Viac o téme: Sony PicturesMarvelNovinka Madame Web
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu