Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Nová romantická komédia valcuje kiná! Poznáme dátum slovenskej premiéry, oplatí sa ju vidieť?

Miluje ma, nemiluje ma je novinkou medzi romantickými komédiami. Zobraziť galériu (2)
Miluje ma, nemiluje ma je novinkou medzi romantickými komédiami. (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA – Nová romantická komédia vás určite nenechá chladnými. Typické spracovanie romantickej komédie, ale iným, hlavne zábavným spôsobom. Ak vás zaujali filmy ako sú Návrh, Skús ma rozosmiať alebo Ako prísť o muža za 10 dní, tak táto novinka je ako stvorená pre vás!

Miluje ma, nemiluje ma (ang. Anyone but you) je novinkou medzi romantickými komédiami a vo viacerých krajinách už mala premiéru. Na Slovensku sa po prvýkrát objaví v kinových sálach už 22. februára 2024. V hlavných rolách sa tu objaví Syndey Sweeney, ktorú slovenskí diváci môžu poznať najmä zo seriálu Euphoria a Glen Powell, ktorý hral vo filme Top Gun: Maverick.

Film od Sony Pictures predstaví divákom Beu (Sydney Sweeny) a Bena (Glen Powell), ktorí sú bývalí spolužiaci a ako predpokladáte, nenávidia sa. Ako osud nechcel, po ich stretnutí na nevydarenom rande sa opätovne stretávajú v lietadle smerom na svadbu ich najlepšej kamarátky. Tá sa bude konať v Austrálii, kde sa odohrá aj celý príbeh. Nebude núdza o more, plavky a pavúkov!

Miluje ma, nemiluje ma je novinkou medzi romantickými komédiami.
Zobraziť galériu (2)
Miluje ma, nemiluje ma je novinkou medzi romantickými komédiami.  (Zdroj: Profimedia)

Čo čert nechcel, na svadbe sa objavia ich rodinní členovia a ich ex partneri, tak sa Ben a Bea dohodnú, že pred nimi budú predstierať vzťah. Ako to môže skončiť, ak nie KATASTROFOU.. len ak..?

Nepremeškajte dátum premiéry!

Tento producent má "na krku" už viacero projektov, medzi ktoré patrí film Ide len o sex, kde zažiaril Justin Timberlake a Mila Kunis. Do jedného svojho projektu dosadil aj Emmu Stone, ktorej život v tomto filme sa zmení z nudnej šprtky na najžiadanejšie dievča.

Čas strávený pozeraním tohto filmu určite nebude premárnený a rozhodne sa aj zasmejete. Nepremeškajte dátum premiéry, ktorá sa v našich kinách bude konať už 22. februára. Nezabudnite nám dať vedieť, ako sa vám táto novinka vo svete romantických komédií páčila.

Viac o téme: KomédiaGlen PowellSydney SweeneyMiluje maNemiluje maAnyone but you
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu