Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Z tohto FILMU budú nadšení nielen východniari: HOLÝ Peter Stašák a... Ci pána, Ander z Košíc nestarne!

Zábery z filmu Kavej.
Zábery z filmu Kavej. (Zdroj: Continental Film)

BRATISLAVA - V lete bude v našich kinách veselo! Mieri tam totiž komédia s názvom Kavej. Tvorcovia v týchto dňoch zverejnili upútavku a verejnosť neskrýva nadšenie. Čo na ňu hovoríte vy?!

Projekt Kavej je mnohým Slovákom dobre známy. Keď sa svojho času v marizáckej relácii Kredenc objavili dve východniarky žijúce v Bratislave - Veronika a Klárka, diváci si ich obľúbil. V reakcii na to vznikol seriál Kavej, ktorý sa vysielal na internete. Ústredné postavy stvárňujú Janka Kovalčíková a Anička Jakab Rakovská. 

Už toto leto bude mať svoju premiéru aj film s rovnakým názvom, ktorý má vonku prvú upútavku. Tá odhalila na akých ďalších slovenských hercov sa môžeme tešiť. Dominika Kavaschová, Milo Král, Lenka Bariliková, Peter Nádasdy, či Eva Pavlíková sú vybrané z hereckých mien. Pred kamerami sa v netradičnej úlohe predviedol aj spevák Peter Stašák, či Ján Pisančin, známy ako Ander z Košíc. 

„Neviem sa dočkať. Už nech je leto. Toto bude bomba,” znejú vybrané z komentárov od fanúšikov, medzi ktorými rozhodne nie sú len tí z východného Slovenska.  

Viac o téme: Kavej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu