Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Tak toto nikto nečakal! Anne Hathaway hviezdou vo filme o známom spevákovi z chlapčenskej kapely: Aj vy TO vidíte?!

Anne Hathaway Zobraziť galériu (2)
Anne Hathaway (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA – Americká herečka Anne Hathaway prijala ponuku režiséra Michaela Showaltera a vznikla z toho sexy komédia. Herečka bude žiť sen každej fanúšičky po celom svete, zamiluje sa do nej člen svetoznámej chlapčenskej skupiny. Ako to dopadne?

V novom roku sa akoby roztrhlo vrece s romantickými komédiami. Po Miluje ma, nemiluje ma prichádza ďalšia – The Idea of You. Vznikla na základe novely, ktorá má rovnaký názov a napísala ju Robinne Lee. V novej komédii uvidíte ikonickú herečku Anne Hathaway a spoločnosť jej bude robiť herec Nicholas Galitzine. Toho môžete poznať z filmu Purple Hearts alebo z komédie Holky bez zábran.

Romantická komédia na motívy novely z roku 2017 je čiastočne inšpirovaná bývalým členom a stále úspešným spevákom Harrym Stylesom.

Vo filme, ktorý by mal mať premiéru v máji, hrá Anne Hathaway 40-ročnú slobodnú mamičku, ktorá sa len nedávno rozviedla so svojím manželom. Svoju dcéru nepustí na festival samú a rozhodne sa ísť s ňou. Nečakane sa tu zoznámi s 24-ročným spevákom, ktorého hrá Nicholas Galitzine. Ten patrí do svetoznámej chlapčenskej skupiny a vznikne medzi nimi románik. Iskra lásky medzi nimi spôsobí neskutočnú vášeň, tú však vystriedajú nástrahy skutočného života. Vydržia nátlak verejnosti?

Prvý trailer k filmu je veľmi čerstvý, vyšiel len pred pár dňami.

Je film skutočne inšpirovaný Harrym Stylesom?

Ako sme vyššie uviedli, film je založený na bestselleri od spisovateľky Robinne Lee. Už pri jej vydaní sa v zákulisí rozprávalo o tom, že kniha je inšpirovaná životom Harryho Stylesa z čias, kedy bol členom skupiny One Direction.

Samotná spisovateľka v roku 2020 pre Vogue povedala: „Táto kniha nemala byť nikdy o Harrym Stylesovi. Mal to byť príbeh o žene, ktorá sa blíži k svojej 40-tke a znovu začne randiť. Objavuje samu seba a s tým prichádza aj láska.“ Ďalej taktiež spomenula aj to, že chcela zobraziť ženu práve v tomto veku, lebo je často spoločnosťou odpisovaná ako tá, čo už nemá na lásku nárok.

Fanúšikovia na sociálnych sieťach majú iný názor a vidia tam veľké prepojenie práve s jedným vzťahom slávneho speváka. Vidíte to tam aj vy alebo si myslíte, že ide o náhodu?

Viac o téme: Harry StylesFilmAnne HathawayNicholas GalitzineThe Idea of You
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu