Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Beštiálna VRAŽDA v bratislavskom byte: Susedkou ženy (†48) bola aj Bibi Ondrejková!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Vo štvrtok podvečer Slovensko obletela správa o beštiálnej vražde, ktorá sa stala v jednom z bytov v Bratislave. 48-ročnú Patríciu tam našli s mnohými bodnými a sečnými ranami, navyše sa vedľa nej nachádzalo vedro s jej orgánmi. Podozrivým z tohto činu je jej priateľ Jozef (47). Susedkou dvojice bola aj herečka Bibi Ondrejková, ktorá medzi nimi zaregistrovala konflikty!


Kuchár obvinený z brutálnej vraždy Patrície (†48): Jeho otec vraždil aj znásilňoval! Dostal trest smrti


Štvrtkový nález v jednom z bytov v Bratislave otriasol celým Slovenskom. Našli tam totiž 48-ročnú ženu s mnohopočetnými bodnými a sečnými ranami a vedľa nej sa nachádzalo vedro s jej orgánmi. Tieň podozrenia okamžite padol na jej partnerka, kuchára Jozefa (47), po ktorom bolo vyhlásené pátranie. 

Polícia ho našla o niekoľko hodín neskôr schovávať sa v pivnici bytovky, v ktorej vlastní byt. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo na doživotie. Susedia na dvojicu nemajú najlepšie spomienky. Okrem iných s nimi vo vchode bývali aj exposlankyňa NR SR Monika Kozelová, či herečka Bibiana Ondrejková. 

Monika Kozelová
Zobraziť galériu (3)
Monika Kozelová  (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

„Do schránky mi hádzala výhražné papieriky, potom mi párkrát zdemolovala schránku, dokonca sa ma dvakrát snažila napadnúť fyzicky. Prvýkrát bol pri tom aj on, ale zabrzdil ju a chytil ju zozadu a kričal na ňu, nech to nechá tak,“ opísala Kozelová s tým, že ich susedské vzťahy vyvrcholili až vyhrážkami smrťou. „Patrícia bola chorá a potrebovala liečenie,“ dodala. 

Podobnú skúsenosť má s dvojicou aj Bibiana Ondrejková. „Moje dcéry ho párkrát stretli na chodbe aj s jeho priateľkou. Vždy mali vypité, robili hluk a neporiadok,“ povedala pre Nový čas herečka. 

Bibiana Ondrejková s dcérou
Zobraziť galériu (3)
Bibiana Ondrejková s dcérou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Bibiana Ondrejková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu