Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Polda přichází! A s ním David Matásek, Vladimír Polívka a ďalšie hviezdy

Polda a spolupracovníci Zobraziť galériu (2)
Polda a spolupracovníci (Zdroj: PrimaPLUS)

Televízny kanál Prima PLUS poteší návratom jedného z najobľúbenejších a najúspešnejších seriálov z tvorby skupiny Prima. David Matásek sa vracia v úlohe poldu v už šiestej sérii rovnomenného seriálu. Sekundovať mu opäť bude Vladimír Polívka.

Cestu späť k polícii si našiel aj Igor Orozovič. Na svojich policajtov znovu dohliadne Jana Kolesárová v úlohe ich šéfky. To všetko už od 21. februára. Šiesta séria seriálu Polda prinesie osem dielov, osem vrážd a, samozrejme, životy hlavných hrdinov predstaví znovu v novom svetle. Po odchode šéfa Martina Fišera (Ondřej Pavelka) do dôchodku bude Michal riešiť, či tiež nepatrí do starého železa. Po rozchode s Táňou (Jana Kolesárová), ktorá sa stala jeho nadriadenou, sa upol k úlohe dedka a po svojom sa pokúšal zlepiť rozpadnuté manželstvo dcéry Míše (Elizaveta Maximová). „Prišlo mi, že tá piata sezóna seriálu nie je ukončená, že je tam prísľub nejakého pokračovania. Michal sa asi trochu zmenil, pretože ja som sa zmenil, to je jasné. Už nie je taký akčný. Myslím, že už skôr zapája ten fištrón ako nejaké tie finesy. Na druhej strane sme to nechceli robiť inak, aby sme niekoho nesklamali. Dúfam, že si tam nájdu ľudia to svoje. To, čo na seriáli mali radi, to by nás tešilo,“ opisuje David Matásek, ktorý má radosť, že sa do seriálu vrátil Igor Orozovič. „Igor je ten úrad, ktorý od nás chce včas vyplnené hlásenia, zatiaľ čo s Vladíkom na to veľmi nie sme. Sme takí bordelári,“ usmieva sa Matásek a prezrádza, že do seriálu vstúpi nová postava.

Polda přichází! A s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ČSFD)

V laboratóriu sa usadí mladá docentka Tereza Slámová (Barbora Bezáková). Tereza je veľmi múdra a vtipná, čo sa zvláštnym spôsobom dopĺňa s Michalovou jednoduchou a nekompromisnou úprimnosťou. Do toho Táňa neprestáva všetkých svojich policajtov strážiť, a tak sa v jej ordinácii bude striedať jeden klient za druhým. „Viete, aj Polda sa dočká lásky a šťastia. Bol som celkom prekvapený z toho, akým spôsobom je to napísané. Je to vlastne hrozne dobre urobené,“ hodnotí Matásek. Vyšetrovanie privedie tím kriminalistov do zákulisia nakrúcania televízneho seriálu, kde došlo k vražde scenáristky, na golfové ihrisko, do sveta realitných maklérov, k rockovej kapele, na lov aj do barbershopu. Posledné nakrúcanie tejto série Poldu nebolo zase až také smutné. Štáb sa vypravil na štyri natáčacie dni do Španielska, kde sa séria uzatvára. „Posledné natáčanie sa uskutočnilo v Barcelone, pred odletom som ešte nevedel, čo ma čaká, ale musím povedať, že ten koniec je dobre napísaný,“ prezrádza hlavný hrdina David Matásek.V epizódnych rolách sa v seriáli objaví Martin Preiss, Jana Stryková, Kateřina Brožová, Jan Čenský, Petr Čtvrtníček, Tomáš Matonoha a mnoho ďalších. Premiérová šiesta séria seriálu Polda prichádza na obrazovky kanálu Prima PLUS netradične v stredajší večer. Jej prvú epizódu uvidia diváci už 21. februára o 21.20 h. Vždy vo štvrtok o 18.55 h je na programe kanálu Prima PLUS repríza premiérového dielu.

 

Viac o téme: David MatásekPrimaPLUSPolda
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu