Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Fotr na tripu: PrimaPLUS prináša netradičnú cestopisnú reality šou

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PrimaPLUS)

Na slovenské televízne obrazovky prichádza netradičná cestopisná reality show. Určite je to cestopis, určite je to relácia plná dobrých rád pre vodičov a motoristov, určite je to často zábavná rodinná reality show, ale neraz aj prehliadka rodičovských rád v praxi. Aj keď...

Dali by ste si poradiť od otca, ktorý vezme dve malé dcéry autom na Kaukaz, na sever Afriky alebo za polárny kruh? A čo na to ich mamička? Spoznávajte svet pri netradičnom cestovaní na Prima PLUS už od pondelka, 6. novembra. Vziať deti na dovolenku nie je pre rodičov nič jednoduché a často si sami cestu ani neužijú, veď sa treba postarať hlavne o deti. Lenže čo tak vziať to trochu neortodoxne. Známy motoristický novinár Josef Vrtal má skrátka rád dobré autá a keď uvidel také automobily, ktoré zvládnu aj náročné výzvy, rozhodol sa to vyskúšať. Zbalil svoje dve malé dcéry a vybral sa s nimi autom na cesty. Nie však na Moravu či do Tatier. Pokračovali ďalej.

Fotr na tripu: PrimaPLUS
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PrimaPLUS)

Vtedy ešte len trojročná Leontýnka a o štyri roky staršia Josefínka tak hneď na úvod precestovali krajiny ako Ukrajina, Gruzínsko, Azerbajdžan, Kazachstan, Uzbekistan či Kirgizsko. Skrátka destinácie, ktoré vám určite prídu na rozum ako tie posledné, kam cestovať s malými deťmi. Cestu však nielen prežili, ale zároveň mali možnosť vidieť nevídané a často obrovskú pohostinnosť a dobrosrdečnosť miestnych. A tak ich cesty pokračovali. Precestovali stredomorské oblasti, arabské štáty, severnú Afriku, ale aj severnú Európu. Zatiaľ naposledy, a to aj s vlastným psom sa túlali po Veľkej Británii a Írsku. A nebojte sa, mamička Klára nevydala svoje dcéry napospas cestovateľským vrtochom ich otca len tak. „Pani Columbová“ je totiž po celý čas s nimi, pretože práve ona je za kamerou a zachytáva tie najlepšie zábery pre divákov. Fotr na tripu štartuje na kanáli Prima PLUS na Slovensku od 6. novembra. V premiére vždy v pondelok o 20.15 h v dvoch častiach za sebou.

 

 

Viac o téme: CestopisRodičiaMotorizmusKaukazOtec
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu