Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Big Brother štartuje už čoskoro: Markíza odhalila prvé meno... TOTO je moderátor programu!

Big Brother Zobraziť galériu (2)
Big Brother (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Štart reality šou Big Brother je na spadnutie. Už o dva týždne budeme môcť sledovať dianie vo vile. Mená súťažiacich sú ešte prekryté rúškom tajomstva, ale... Markíza už odhalila meno moderátora. Slovákom veľa nehovorí!

Uplynulo už 18 rokov od reality šou Big Brother, ktorú priniesla televízia Markíza. A už čoskoro sa na obrazovky dostane opäť. 13. novembra odštartuje na Voyo nová séria. Zaujímavosťou je, že každú sobotu budú priame prenosy, počas ktorých na základe diváckeho hlasovania budú vypadávať jednotliví súťažiaci. 

O vysťahovaní súťažiacich z domu budú rozhodovať výhradne diváci, avšak Big Brother má právo pri porušení pravidiel účastníka buď vylúčiť alebo nominovať na vylúčenie. Aplikácia bude tiež rozhodujúca aj pri voľbe víťaza vo finále. Súťažiacich bude dokopy sledovať 58 kamier, a to 24 hodín denne, 7 dní v týždni a na víťaza čaká výhra 100 000 eur. 

No a už je známe aj prvé meno spojené s Big Brother. Moderátorom reality šou sa stal český moderátor, producent a podnikateľ Míra Hejda. A hoci jeho meno našim divákom veľa nehovorí, Slováci dobre poznajú jeho manželku. Je ňou totiž moderátorka Love Islandu Zorka Hejdová. 

Big Brother štartuje už
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Big Brother
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu