Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

BIG BROTHER štartuje už onedlho: DRSNÉ podmienky pobytu... TOTO čaká na budúcich súťažiacich!

Big Brother
Big Brother (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už 23. novembra na platforme Voyo odštartuje legendárna reality šou Big Brother, ktorá sa na obrazovky vracia po neuveriteľných 18 rokoch. Tento svetoznámy fenomén za ten čas prešiel veľkú cestu a TV Markíza, TV Nova a Voyo spoločne ponúknu novú generáciu tohto programu, pričom víťaz celého projektu si v závere odnesie rozprávkových 100 000 eur. Avšak... Nebude to také jednoduché!

Televízia Markíza na svojom webe markiza.sk najnovšie zverejnila odpovede na otázky, ktoré divákov zaujímajú najviac. A hoci nepôjde o drsné prežitie na ostrove, je zrejmé, že cesta za víťazstvom bude poriadne náročná. Šou sa bude vysielať počas celého týždňa, pilotnú časť si diváci môžu pozrieť prostredníctvom platformy Voyo a na o deň neskôr na obrazovkách televízie Markíza. Nasledujúce epizódy sa potom presunú na TV DOMA. 

O tom, kto hru opustí, budú môcť rozhodovať aj diváci, a to prostredníctvom mobilnej aplikácie. Vyraďovanie sa bude uskutočňovať každú sobotu, k tomuto účelu poslúžia priame prenosy. Čo sa týka zariadenia vily, v dome je spálňa, obývacia izba s jedálňou, kuchyňa, kúpeľňa, fitnes zázemie s bazénom a zásobáreň. Nechýba ani vonkajší dvor so záhradou. Špeciálnymi priestormi sú spovednice a záhadná miestnosť Big Brothera.

 

Na čo bude záhadná miestnosť slúžiť, sa diváci podľa informácií od televízie dozvedia hneď prvý týždeň šou. Ako to už v týchto šou býva, všetci súťažiaci budú prespávať v jednej spoločnej miestnosti. Teda, s výnimkou aktuálneho "pána domu", ktorý dostane k dispozícii vlastnú spálňu a kúpeľňu. 

Na rozdiel od iných šou, do vily "Veľkého brata" si súťažiaci môžu zobrať viacero osobných predmetov. Povolené sú hudobné a ďalšie nástroje bez využitia elektrickej energie. Vopred ich musí schváliť Big Brother. Každý si môže nadefinovať aj vlastný playlist. Big Brother bude skladby púšťať podľa svojho uváženia. Zakázané sú však mobilné telefóny, počítače, hudobné prehrávače a dokonca aj knihy a časopisy. 

Priestor, ktorí budú hráči obývať, vraj uzamknutý nebude. Dvere zostanú otvorené, no televízia informuje, že pravidlá sú aj v tomto prípade mimoriadne prísne. Kto sa raz rozhodne, že dom opustí, končí. Do vily sa už vrátiť nemôže a hra sa pre neho automaticky a hlavne definitívne končí. Tak čo, tešíte sa na túto reality šou rovnako, ako my? 

Viac o téme: Big brother
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu