Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Finále šou Big Brother: TOTO JE VÍŤAZ, ktorý si odniesol 2,5 milióna!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - A je to za nami! Uplynulo už niekoľko týždňov, odkedy sa na markizácke obrazovky opäť dostala celosvetovo najpopulárnejšia reality šou - Big Brother. O rozprávkovú výhru v hodnote 100-tisíc eur (2,5 milióna českých korún, pozn. red.) zabojovalo až 16 hráčov, ktorí si miestami museli siahnuť až na svoje pomyselné dno. No a teraz... Poznáme víťaza!

Atmosféra v dome "veľkého brata" bola v posledných dňoch čoraz viac hustá. Všetci súťažiaci si uvedomovali, že čas, ktorý trávia vo vile, sa blíži ku koncu a jeden z obyvateľov domu sa už onedlho stane "milionárom". Týždeň pred veľkým finále sa z vily "porúčala" jedna z najväčších favoritiek. Diváci vtedy vyberali spomedzi Elly, Tarika a Zoe, no a najmenej hlasov získala práve Ella, ktorá zo šou vypadla. 

Len pár dní potom sa museli rozlúčiť aj ďalší dvaja veľkí hráči. Kufre si zbalila duchovne založená Karolína a takisto aj mladý Tarik. V hre teda zostala pätica najlepších hráčov - nenávidená Katrin, kontroverzná Zoe, Bára, Standa a nenápadný František. Spomedzi týchto menovaných diváci vyberali toho, kto si podľa nich najviac zaslúži získať finančnú výhru v hodnote 100-tisíc eur. 

Finále šou Big Brother:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a... Toto by na začiatku zrejme nikomu nenapadlo! Hoci bolo v šou oveľa viac výrazných hráčov, titul víťaza si napokon odniesol niekto, kto spočiatku ani zďaleka nepatril medzi horúcich favoritov. Do absolútneho finále sa dostala trojica v zložení Zoe, Stanislav a Barbara. Na výhru ale ako prvá musela zabudnúť Bára. Zoe so Stanislavom sa pritom zhodli, že práve ona bola v ich očiach absolútna favoritka.

Záverečný "duel" teda prebiehal medzi Zoe a Stanislavom. Nuž a krásnu výhru napokon získal... Standa! Sympatickému Čechovi k jeho výhre gratulujeme a veríme, že peniaze, ktoré získal, využije čo najlepšie!

Finále šou Big Brother:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Finále šou Big Brother:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)


 

Viac o téme: VíťazBig BrotherStandaStanislav Liška
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu