Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Po škandalóznom rozchode Stropnického a Krejčíka: Dohodli sme sa na mlčaní!

Stropnický a Krejčík Zobraziť galériu (3)
Stropnický a Krejčík (Zdroj: Instagram)

Ich rozchod prišiel ako blesk z čistého neba. Vždy totiž pôsobili ako stabilný pár, ktorý si splnil sen kúpou zámku v Osečanoch. Nikto však nevidí, čo sa deje za dverami domu. A zrejme sa dialo dosť. Dan prišiel svojmu partnerovi na neveru a opustil ho.

Daniel Krejčík (29) sa prvýkrát od prevalenia rozchodu s Matejom Stropnickým (40), ktorý ho mal podviesť so ženou, objavil v spoločnosti. Ako uvádza český denník Blesk.cz, na premiére seriálu Vytoč môjho agenta, kde hrá jednu z hlavných rolí, bol samý úsmev a vtip. Po smútku ani pamiatky! „My sme sa rozhodli, že k tým veciam nebudeme nič spoločne hovoriť. Napísal som knižku o našom súkromí, s veľa vecami som sa zveril, ale tiež si myslím, že je tu nejaká hranica intimity, o ktorú sa deliť nechcem. Aktuálne mám taký pocit, že si tu užijem jeden pekný večer a bude mi napríklad dnes večer lepšie,“ vyhlásil Krejčík, ktorý so Stropnickým tvoril pár šesť a pol roka. 

Po škandalóznom rozchode Stropnického
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ČSFD/Beltfilm Jan Vojtek)

Za ich rozchodom je Matejova nevera so ženou! „K tomu sa nechcem vyjadrovať, poprel by som tie veci, na ktorých sme sa dohovorili,“ vyhol sa odpovedi herec. Radikálna zmena jeho účesu - z bujných kudrliniek na ježka - nesúvisí so súkromím. „V štúdiu DVA sme s Jitkou Čvančarovou skúšali hru Lastovička, kde chceli, aby som vyzeral drsne, a tak mi oholili hlavu, ale veľmi sa to nepodarilo. Namiesto toho, aby som vyzeral ako Justin Bieber, tak som skôr pripomínal Johanku z Arku. Ale už mi vlasy dorastajú, tak som rád, pretože moja kučeravá štica bola naozaj šik,“ smeje sa herec, pre ktorého bola rola v seriáli Vytoč môjho agenta prvou veľkou a naštartovala jeho kariéru. Po premietnutí dvoch dielov si Krejčík užíval s kolegami a chodil fajčiť von, došlo však aj na objatie s hercom Šimonom Bilinom.

Po škandalóznom rozchode Stropnického
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ČSFD/Roman Němec)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu