Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

ROZVOD známeho herca: Och, 25. výročie svadby už neoslávia!

Láska vo vzťahu tejto dvojice je už minulosťou.
Láska vo vzťahu tejto dvojice je už minulosťou. (Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Toto čakal asi málokto! Po prekvapivých správach, že slávnemu hercovi Hughovi Jackmanovi (54) skrachovalo dlhoročné manželstvo, sa v zahraničnom šoubiznise hovorí o ďalšom jeho kolegovi, ktorý sa na staré kolená rozvádza. Je ním Hugh Bonneville (59), známy z filmov Notting Hill či Paddington.

Správy o rozvode Hugha Bonneville a Lulu Williams potvrdil pred The Sun hercov hovorca. „Môžem potvrdiť, že sa rozišli,” uviedol stručne. Čo je príčinou rozpadu dlhoročného manželstva, zatiaľ nie je známe. Všetko ale nasvedčuje tomu, že iniciátorom rozchodu bol práve známy herec. 

Ako informuje Daily Mail, 55-ročnú Lulu videli plakať v pube, ktorý sa nachádza neďaleko ich domu, kde bola so skupinkou priateľov. „Povedala im, že v jeden júlový večer si ju posadil a oznámil jej, že je medzi nimi koniec. Keď o tom rozprávala, veľmi ju to vzalo,” prezradil dobre informovaný zdroj. 

Správy o rozvode dvojice, ktorá má spolu 20-ročného syna, mnohých zaskočili. Zvlášť preto, že vždy pôsobili ako harmonický pár. Keď pred 5 rokmi oslavovali výročie svadby, tak si v Las Vegas obnovovali manželský sľub. Žiaľ, 25. výročie svadby už oslavovať nebudú...

Viac o téme: Hugh BonnevilleLulu Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu