Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Naozaj sú od seba! Oscarová hviezda Meryl Streep si totiž zaobstarala... Odpadnete!

Meryl Streep Zobraziť galériu (3)
Meryl Streep (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

Kto by nepoznal hollywoodsky netypickú krehkú krásku Meryl Streep? Jeden z jej výrokov znel, že na vzťahu je najkrajšia vernosť. Nie že by sa toho nedržala - ale jej dlhoročné manželstvo so sochárom Donom Gummerom sa už skončilo. Svedčí o tom aj jej posledný skutok.

Fanúšikovia oscarovej herečky Meryl Streepovej (74) sú v šoku, ktorý nevedia rozdýchať. Meryl oficiálne oznámila, že sa po 45 rokoch rozišla s manželom Donom Gummerom (76). Herečka sa nikdy netajila tým, že svoje súkromie nemieni predávať. Držiteľka troch Oscarov sa už dlhšie objavuje na verejnosti samostatne. Manželia prišli naposledy spolu v roku 2018 na celovečernú ceremóniu odovzdávania Oscarov, kde bola Meryl nominovaná za najlepší ženský výkon v hlavnej úlohe. Pár už netvoria dlhých šesť rokov. To však nie je všetko! V ich životoch sa udiali aj iné zmeny.

Naozaj sú od seba!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss, Invision)

O ich dávnejšom rozchode bezvýhradne svedčí fakt, že si slávna herečka už v roku 2017 zaobstarala vlastnú nehnuteľnosť za 3,3 milióna dolárov v Pasadene v Los Angeles! Kúpa nového domu sa teda uskutočnila v čase, keď sa manželia rozhodli ísť každý svojou vlastnou cestou. „Don Gummer a Meryl Streepová sa rozišli pred vyše šiestimi rokmi. A aj keď si o seba navzájom robia starosti a starajú sa o seba, rozhodli sa žiť oddelene,“ stálo v oznámení, ktoré uviedol zdroj magazínu Page Six.

Dcéry Meryl Streep, vľavo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram G. G.)

Manželia majú spolu štyri deti: speváka a skladateľa Henryho Wolfa (43), herečku Mamie Gummer (40), Grace Gummer (37) a Louisu Jacobson (30), ktoré vychovali v Connecticute v historickom mestečku Salisbury. Majú aj päť vnúčat. Ich syn Henry má s manželkou Tamryn Storm Hawker dve deti, Mamie má dve deti s manželom Meharom Sethim. Grace nedávno porodila prvé dieťa svojmu manželovi, hudobnému producentovi Markovi Ronsonovi. Louisa je známa hlavnou úlohou v šou HBO „The Gold Age“.

 

 

Viac o téme: DetiVnúčatáNový domMeryl StreepRozchodDon Gummer
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu