Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dusno medzi hereckými legendami? Sharon Stone sa pustila do Meryl Streep... TOTO je dôvod!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

V Hollywoode to medzi dvomi hereckými legendami poriadne iskrí... Alebo aspoň z jednej strany. Hviezda filmu Základný inštinkt Sharon Stone sa obula do jej hereckej kolegyne Meryl Streep. Stone totiž v rozhovore otvorila „ikonografiu“ spojenú s Meryl Streepovou a dodala, že sa cíti ako „oveľa lepšia“ záporáčka na obrazovke ako trojnásobná držiteľka Oscara.

V rozhovore pre web Zoomer Sharon Stone (63) položili otázku o spolupráci s Meryl Streepovou (72), po boku ktorej si "konečne zahrala" vo filme Prací automat z roku 2019. Stone vtedy zastavila anketárku v polovici jej otázky. „Páči sa mi, ako to frázujete, že som sa konečne dostala k spolupráci s Meryl Streepovou, odpovedala a pokračovala. „Nehovorili ste ‚Meryl sa konečne dostala k spolupráci so Sharon Stoneovou‘. Alebo sme sa konečne dostali k spolupráci," rypla si.

Meryl Streep a Sharon Stone v snímke Prací automat (Zdroj: Photo © Netflix)
Zobraziť galériu (3)
Meryl Streep a Sharon Stone v snímke Prací automat (Zdroj: Photo © Netflix)  (Zdroj: Photo © Netflix)

Hviezda tak otvorila otázku, prečo sú ženy v Hollywoode tak často postavené proti sebe. "Biznis bol založený na tom, aby sme všetci závideli a obdivovali Meryl, pretože len Meryl musí byť dobrá. A všetci by mali konkurovať Meryl. Myslím si, že Meryl je úžasná žena a herečka," zmiernila kritiku Stone. "Ale podľa môjho názoru, úprimne povedané, existujú aj ďalšie herečky rovnako talentované ako Meryl Streep. Celá ikonografia Meryl Streep je súčasťou toho, čo Hollywood robí ženám," skonštatovala.

Erotické scény? Tieto hviezdy ich trpko ľutujú: Špinavé praktiky... Facka letela aj režisérovi

 Som oveľa lepší záporák ako Streep, prehlásila Stone

Stone v rozhovore uviedla ďalšie herečky, o ktorých je presvedčená, že sú v rovnakej lige ako Streep. Spomenula napríklad Emmu Thompson (Kúzelná opatrovateľka, Láska nebeská), Oliviu Colman (seriál Koruna), či Kate Winslet (Titanic, Hora medzi nami). "Preboha. Ale vy hovoríte, že Meryl a všetci padnú na zadok," povedala. „Som oveľa lepší záporák ako Meryl. Meryl by nebola dobrá v Základnom inštinkte alebo v Kasíne," uviedla.

Sharon Stone v legendárnej scéne v snímke Základný inštinkt (Zdroj: Photo © TriStar Pictures)
Zobraziť galériu (3)
Sharon Stone v legendárnej scéne v snímke Základný inštinkt (Zdroj: Photo © TriStar Pictures)  (Zdroj: Photo © TriStar Pictures)

Po viacerých rozpoltených reakciách verejnosti po rozhovore, kde s ňou niektorí súhlasili, iní naopak nie a odsúdili ju za to, neskôr na sociálnej sieti Twitter napísala. "Aby bolo jasné. Meryl Streep je jednou z najväčších herečiek všetkých čias. Len nie na vylúčenie ostatných," vysvetlila svoje slová z rozhovoru na adresu hviezdy filmu Mamma Mia!, čím narážala na to, že v jej spovedi išlo o kritiku Hollywoodu a nie samotnej herečky.

Viac o téme: Meryl StreepSharon Stone
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu