Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nová postava v Zrade: NEPRÍJEMNÉ odkazy divákov... Veď už vylezie aj z chladničky!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Pondelkový večer na obrazovkách televízie Markíza patril šiestej epizóde seriálu Zrada. Diváci sa dočkali novej postavy, ktorá zrejme poriadne zamieša kartami. Ide o učiteľa Borisa, ktorého stvárňuje herec Richard Autner. Lenže... Niektorým fanúšikom to nie je práve po chuti...

Richard Autner bol súčasťou niekoľkých markizáckych projektov. Jedným z tých posledných je denný seriál Mama na prenájom. Do deja vstúpil ako Oskar - bývalý priateľ Lucie, ktorý sa opäť pokúsil získať jej srdce. Fanúšikovia "Mamy" už vedia, že s Oskarom "nie je všetko s kostolným poriadkom" no a je celkom možné, že im herec začal prekážať práve preto, že im je jeho postava nesympatická. 

Nová postava v Zrade:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Mnohým sa totiž vôbec nepozdáva, že Markíza tohto umelca obsadila aj do seriálu Zrada. Richard hrá Borisa, učiteľa Tomiho, no a z poslednej epizódy je zjavné, že bude mať pletky s jeho mamou - lekárkou Evou. Ako sa to medzi nimi vyvinie a či bude Autnerov charakter pozitívny, je síce ešte otázne, no niektorí diváci už dali najavo, že by si celkom vystačili s jeho účinkovaním v Mame na prenájom. 

Nová postava v Zrade:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

„To už je ako s Marekom Fašiangom. Strčíte ho všade a o chvíľu vyskočí aj z chladničky," napísala v diskusii k seriálu Zrada pani Irena. „Mne ako Oskar úúúúplne stačil v Mame, mohli ste tam dať radšej nejakú novú tvár a nie že všade dávate tých istých hercov," myslí si zasa Monika. „Richard Autner je veľmi sympatický herec, ale dúfam, že sa ešte nakoniec neobjaví aj v Dunaji, ako to vy zvyknete robiť," odkázala televízii istá Sabina. 

Samozrejme, každá stránka má dve mince a sú aj diváci, ktorí sa z Autnerovho obsadenia v Zrade tešia. „Ja som rada, že je tam. Veľký fešák a pôsobí na mňa príjemne," či „Riška Autnera mám rada, perfektný herec," vyjadrili sa ďalší fanúšikovia seriálu Zrada. 

A aký je váš názor? Tiež by ste uvítali, ak by televízia hercov viac obmieňala? 

Nová postava v Zrade:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: ZradaRichard Autner
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu