Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Ďalší KOLAPS na Survivore: Súťažiaca OMDLELA od vyčerpania... Skončila v NEMOCNICI!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Voyo)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Súťažiaci z markizáckej šou Survivor už niekoľko dní bojujú o prežitie na opustenom ostrove. V súťaži došlo zatiaľ k dvom vyraďovacím súbojom, no celkovo z projektu odišli už traja stroskotanci - jednen odstúpil kvôli zdravotným problémom. No a aktuálne skončil v nemocnici ďalší človek!

Nedostatok jedla, drsné súboje, horúce počasie, ale aj silné búrky. Toto všetko ničí súťažiacich markizáckej šou Survivor nielen fyzicky, ale aj psychicky. Nie je to tak dávno, čo kvôli hurikánu musel štáb stroskotancov zo svojich táborov evakuovať. A teraz prišiel čas vrátiť sa späť do svojich pôvodných príbytkov. 

Čo tam súťažiaci našli, ich však určite nepotešilo. Silná búrka im totiž vybudované prístrešky úplne zničila, a tak sa pred nepriaznivými podmienkami opäť nemali kde skryť. To už Ornellu Koktovú pripravilo o posledné zbytky energie. Uprostred noci, keď si chcela odskočiť, tak od úplného vyčerpania omdlela. 

„Necítim sa vôbec dobre, včera v noci sa  stala taká nepríjemná situácia. Šla som si odskočiť, úplne sa mi zatočila hlava. Pocitovo som nahmatala Martina Careva, či by ma odprevadil k doktorke. A potom neviem,“ vyjadrila sa na druhý deň Ornella, ktorú tanečník doplnil: „Spadla si na zem a omdlela si.“ Influencerku potom previezli do nemocnice.

Či sa bude môcť vrátiť späť do hry, sa diváci dozvedia dnes večer na Voyo.  

Ďalší KOLAPS na Survivore:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Voyo)

Viac o téme: SurvivorOrnella Koktová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu