Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Náhly ZVRAT v Survivor: Operácia a KONIEC súťažiaceho... Dostal vstupenku do ĎALŠEJ SÉRIE!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Voyo)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Markizácky Survivor ešte len začal a už je v šou o 3 súťažiacich menej. O dvoch sa postarali kmeňové rady a následné súboje a jeden musel opustiť projekt nedobrovoľne. Hneď v prvú noc na ostrove totiž skolaboval a musel byť okamžite operovaný. V súťaži preto nemohol pokračovať ďalej...

O kolapse na Survivore sme na Novinkách písali už minulý týždeň. Hneď v prvý večer museli súťažiaci ratovať 33-ročného operného speváka z Prahy. „U toho Michaela to vôbec nebolo príjemné. Bola tma a my sme mu nevideli ani do tváre. Bolo mu veľmi zle, mal aj nejaké záchvaty. Stonal od bolesti, vyzeralo to naozaj desivo, ako nejaký šok,“ opisovali situáciu ostatní súťažiaci.

Michaela si potom prevzal štáb a okamžite ho viezol do nemocnice. A je šťastie, že nič nepodcenil. Súťažiaceho totiž hneď brali na operačnú sálu, kde musel podstúpiť zákrok. Do projektu sa vrátil po niekoľkých dňoch... Nie však na dlho. „Ja vám chcem len veľmi poďakovať a ospravedlniť sa za ten hrozný stres, ktorý ste museli mať, bohužiaľ sa zišlo viac nešťastných náhod dokopy a dopadlo to tak, ako to dopadlo,“ zahlásil Skalický.

„Som po úspešnej operácii. Budem sa chvíľku dávať dokopy, ale všetko bude dobre. Skrátka keby to prišlo aspoň o deň skôr, tak to nemusela byť taká šou. Ja vždy musím byť niečo extra. Ja si veľmi nepamätám čo sa všetko dialo. bolo to naprd. Pamätám si, že ste ma niekam niesli, pamätám si, ako ma držíš, ale neviem toho veľa. Takže asi tak. Ale je to dobré...“ dodal. 

Náhly ZVRAT v Survivor:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Voyo)

So šou sa musel rozlúčiť, hoci účasť v Survivore bola preňho veľkým snom. „Hlavne z toho musíte urobiť mega šou, aby som sa budúci rok mohol opäť prihlásiť. Toto je skrátka môj sen. Budúci rok tých milión kastingov budem musieť absolvovať znova a uvidíme, či sa mi to podarí, nepodarí, uvidíme. Ale aby tá ďalšia šou mohla byť, tak vy z toho tú poriadnu šou musíte urobiť,“ prihovoril sa na záver bývalým kolegom. 

Moderátor Ondřej Novotný mal však preňho obrovské prekvapenie. Tými kastingami si budúci rok prechádzať nebude musieť. „Michal, myslím, že v tejto súťaži sa ešte nikdy nestalo, aby tu niekto strávil menej ako niekoľko desiatok hodín a odchádzal s takou slávou, so standing ovation, evidentne si vo svojich spolusúťažiacich zanechal veľkú stopu. A keď si už takú stopu zanechal, bola by veľká škoda, keby skončila. Niečo pre teba mám - je to zlatý tiket pre budúci rok.“ 

Náhly ZVRAT v Survivor:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Voyo)

Viac o téme: SurvivorMichael Skalický
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu