Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Studená sprcha pre Ornellu (31) zo Survivoru: Manžel (66) ju vôbec NEPODPORUJE… Nemáš na to!

(Zdroj: Tv Markíza)

KANÁRSKE OSTROVY - Aj v aktuálnej sérii markizáckej šou Survivor sa stretli súťažiaci z bežného ľudu s českými a slovenskými celebritami. K tým sa radí aj Ornella Koktová (31), ktorá sa pred rokmi "preslávila" ako milenka. Zbalila totiž o 35 rokov staršieho manžela (66) českej herečky Gabriely Partyšovej (45).

Dvojica spolu splodila 3 deti a v roku 2015 si povedala svoje áno. Aktuálne sa mladá mamička vybrala do drsnej reality šou Survivor bojovať o prežitie. U svojho 66-ročného manžela sa však porozumenia a podpory nedočkala. Práve naopak - povedal jej napriamo, že na takýto projekt nemá!

„Už doma, keď prišla s tým, že do tejto reality šou pôjde, som jej povedal, že je bláznivá žena. Potom sme sa pozreli na predchádzajúce série, aj tie v zahraničí a na rovinu som jej povedal: Na toto fakt nemám. Síce jazdíš na koni, ale tam sú tie fyzické aktivity ďaleko horšie. Navyše nevydržíš bez jedla, nehovor mi, že dáš 4 dni len na ryži a kokose,“ vyjadril sa pre český Blesk Josef Kokta. 

Ornella sa vraj najprv na svojho manžela nahnevala, no potom uznala, že to bude skutočne ťažké. „Ako s jedlom, tak s pohybom, pretože nie je žiadny športovec. Cvičí, jazdí na koni, lieta okolo detí, ale nemyslím si, že bude mať veľkú výdrž v behu. Ale vie napríklad dobre plávať, to áno, aspoň viem, že sa mi neutopí,“ dodal Kokta. Nechajme sa teda prekvapiť, ako dlho sa Ornella v Survivore udrží!

Viac o téme: SurvivorOrnella Koktová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu