Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

MEGA vytočení diváci Survivor: TOTO ich totálne sklamalo a... TÁTO nech ZMIZNE!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV NOVA)

BRATISLAVA - Už o dva týždne na markizáckej platforme Voyo odštartuje v poradí tretia séria česko-slovenskej verzie šou Survivor. Podľa oficiálnych informácií z televízie Markíza sa do aktuálnej sezóny prihlásilo takmer desaťtisíc ľudí, z ktorých sa až 800 dostalo do následných kástingových kôl. No a najnovšie Markíza a Nova konečne prezradili, ktorí z nich sa prebojovali až do kompletnej zostavy a budú mať šancu súťažiť o rozprávkovú výhru...

Tohtoročná séria Survivor nesie podtitul Titáni vs. Lovci. Ani tentokrát v šou nebudú chýbať ako "bežní ľudia", tak aj známe tváre z českého a slovenského šoubiznisu.  Po minuloročných sezónach zrejme nikoho neprekvapí, že spomedzi "celebrít" sú v prevahe opäť naši českí susedia. 

MEGA vytočení diváci Survivor:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV NOVA)

V zostave verejne známych osobností budú bojovať Ornella Koktová, komik Martin „MIKÝŘ“ Mikyska, herečka Ivana Jirešová, Martin Prágr - tanečník z českej verzie šou Let's Dance, topmodelka Denisa Dvořáková, hudobník Sebastian Navrátil, influencerka Yenifer Cao, operný spevák Miachael Skalický, finalistka českej Miss Veronika Sandholzová, youtuber Martin Carev či speváčka Adéla Krejdlová. Našu krajinu zastúpia MMA zápasník Samuel "PIRÁT" Krištofič a influencerka Ráchel Karnižová. 

MEGA vytočení diváci Survivor:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nuž a práve Ráchel je tŕňom v oku fanúšikov tejto dobrodružnej šou. Ľudia sa jej už akosi "prejedli" a mnohým z nich liezla na nervy aj počas posledného Love Islandu, kde sa spoločne so svojím vtedajším partnerom prebojovala až medzi TOP 3 dvojice. „A vie Ráchel, že to nie je so sexom 3x denne, hej?" napísal istý Adam, ktorého komentár "olajkovalo" takmer 700 ďalších ľudí. „Prečo Ráchel?" ozvala sa zasa istá Barbora s vyše 300 srdiečkami, ktoré vyjadrovali súhlas s jej nespokojnosťou. „Do pi*i, prečo hentá je*nutá Ráchel," hromžil v diskusii ďalší fanúšik. „Hentá dredatá ... nech okamžite zmizne," napísal istý Adam s dodatkom, že sa na ňu už nemôže dívať a ryšavka vraj onedlho vylezie aj z jeho chladničky. 

MEGA vytočení diváci Survivor:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Diváci však vo všeobecnosti nie sú spokojní s celkovou zostavou známych tvári. Podľa nich je to iba "slabý odvar" a čakali niečo viac. „Čakal som to "vystrelenie z keciek" o ktorom dopredu hovoril Ondřej (moderátor, pozn. red). Nemôžem to absolútne povedať, teda z môjho pohľadu. čo sa týka mien, najslabší ročník," myslí si istý Tomáš, s ktorého názorom súhlasilo veľké množstvo ďalších divákov. „Som sklamaná, veľká slabota tento rok. Vyše polovicu tých akože známych ľudí ani nepoznám," vyjadrila sa zasa Diana. „Čakal som viac slávne osobnosti," neodpustila si zasa diváčka Martina. 

A čo vy? Tešíte sa z tohtoročnej zostavy celebrít alebo ste dúfali, že sa zúčastnia aj mená "hviezdnejšieho" kalibru? Dajte nám vedieť v komentároch nižšie! 

MEGA vytočení diváci Survivor:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV NOVA)

Viac o téme: Survivor Česko & SlovenskoRáchel KarnižováSurvivor 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu