Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Odletela do markizáckeho Survivoru: Jej otec doma BOJUJE O ŽIVOT... Pľúcna embólia, z nemocnice UTIEKOL!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV NOVA)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Na prelome januára a februára odleteli českí a slovenskí súťažiaci bojovať o prežitie do najdrsnejšej reality šou Survivor. Jednou z nich je aj Ornella Koktová (30), ktorá sa u našich západných susedov preslávila tým, že herečke Gabriele Partyšovej (45) prebrala manžela. No zatiaľ čo brunetka v šou zabojuje o 75 tisíc eur, jej otec (52) bojuje o tú najvyššiu cenu - o svoj život. Z nemocnice utiekol!

Otec Ornelly Koktovej doslova utiekol hrobárovi z lopaty. „Bol to hustý zážitok. Bolo to asi dva dni pred Silvestrom. Vôbec nevyhľadávam doktorov, skôr sa kontaktu s nimi vyhýbam. Som v tom strašný, snažím sa všetko prekonať sám. Ale Pepa (Josef Kokta, pozn. red.) ma nahnal do nemocnice s tým, že toto už nie je žiadna sranda, že tu môže ísť o zdravie,“ popísal pre eXtra.cz.

No ešte, že do tej nemocnice išiel... Zistili mu totiž, že bojuje so život ohrozujúcim ochorením. „Bolela ma noha, poriadne som nemohol dýchať. Aj obyčajné zaviazanie šnúrky na topánkach bolo pre mňa niečo nepredstaviteľného. Bol som spotený a vybavený, ako keby som lopatoval fúru uhlia. Tak som zašiel na pohotovosť do Ústrednej vojenskej nemocnice v Prahe, kde mi zistili, že mám pľúcnu embóliu,“ priznal Michal Štika. 

Toho si v zdravotnom zariadení chceli okamžite nechať, no odmietol to. „Chceli ma dať na JIS, ale keď som okolo videl ľudí v plienkach, dal by som to jedine v prípade, keby som mohol mať vlastnú izbu,“ dodal Ornellin otec, ktorý sa rozhodol zariskovať a s vážnou diagnózou odísť domov. Tam sa teraz lieči liekmi, ktoré mu lekári predpísali. 

Odletela do markizáckeho Survivoru:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: SurvivorOrnella Koktová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu