Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Unikli PRVÉ MENÁ celebrít, ktoré zabojujú v Survivor 2024: Zaujímavý výber!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Najdrsnejšia reality šou Survivor Česko & Slovensko opäť mieri na televízne obrazovky. Odštartovať by mala už o mesiac. Súťažiaci sa v týchto chvíľach už nachádzajú v Dominikánskej republike... A na verejnosť unikli prvé mená celebrít, ktoré v novej sérii budeme môcť vidieť!

Televízia Markíza ani česká Nova ešte oficiálne nepotvrdili žiadne meno, ktoré bude bojovať o svoje prežitie na opustenom ostrove. Portál Blesk.cz však prišiel s odhalením troch hviezd, ktoré sa už v týchto chvíľach majú nachádzať v Dominikánskej republike. A ide o skutočne zaujímavý výber. 

Prvým z nich má byť obľúbený český herec a lámač ženských sŕdc Jiří Langmajer. Českí kolegovia si totiž všimli, že už nejaký čas nie je aktívny na sociálnych sieťach. A v šou by sa mu mohlo dariť - hoci má 57 rokov, je v dobrej fyzickej kondícii a stroskotanca si už zahral aj pred kamerami vo filme Ostrov.

Jiří Langmajer
Zobraziť galériu (4)
Jiří Langmajer  (Zdroj: bontonfilm.sk)

Druhým menom má byť Ornella Koktová (30) , ktorá sa preslávila ako milenka partnera Gábiny Partyšovej, Josefa Koktu (66). Dvojica spolu splodila syna a napokon sa aj zobrala. Dnes majú spolu už 3 deti - synov Quentina a Svena a dcéru Lilianne. 

Unikli PRVÉ MENÁ celebrít,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

No a posledným uniknutým menom je herečka Ivana Jirešová, ktorá účasť vo veľkom projekte naznačovala už pred pár týždňami. „Zatiaľ nemôžeme žiadne mená potvrdiť,“ vyjadrila sa TV Nova, no žiadne z mien ani nevyvrátila. Šou štartuje 27. februára a súťažiaci na ostrove strávia viac ako 70 dní. 

Unikli PRVÉ MENÁ celebrít,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram I.J.)

Viac o téme: Ornella KoktováSurvivor Česko & SlovenskoJiří LangmajerIvana Jirešová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu